Hae asuntoa

Näin haet vuokra-asuntoa:

Kunnan suorassa omistuksessa olevia, Kiinteistö Oy Kontiolahden Vuokratalojen ja Kontiolahden Yrityspalvelu Oy:n omistamia vuokra-asuntoja voit hakea sähköisesti Miunpalveluiden kautta tai paperiversiona toimittamalla hakemuksen asuntotoimistoomme. Hakemukseen tarvitsemme liitteeksi tuloista selvityksen ja viimeisimmän verotodistuksen. Voit liittää hakemukseen myös muita asunnon tarpeeseen vaikuttavia selvityksiä. Paperiversion voit tulostaa sivun oikeasta laidasta tai pyytää lomakkeen toimistoltamme.

Vapaita asuntoja tarjotaan hakemusten perusteella käyttäen tarveharkintaa. Asukasvalintaan vaikuttavat hakijan asunnontarve sekä varallisuus. Etusijalla ovat asunnottomat ja sellaiset hakijat, jotka ovat vaarassa menettää asuntonsa.

Valitsethan hakualueeksi vain ne kunnan osat, joista olet valmis ottamaan asunnon vastaan. Alueiden ja talojen esittelyt löydät sivun vasemman laidan valikosta.

Palveluasuntoihin hakeminen tapahtuu Siun soten kautta.

Kaikkiin vuokra-asuntoihimme on jatkuva haku. Hakemus on voimassa neljä kuukautta sen jättöpäivästä lähtien. Hakemuksen voi uusia sähköpostitse, puhelimella tai asioimalla asuntoimistossamme.

Ota yhteyttä:

Tutustu lisää: