Sisältö tonttialue Kirkonkylä (tontit)

Kirkonkylä

 

Uusin tonttialueemme, Kärki,  sijaitsee kirkonkylän taajaman luoteisosassa, Saposen suunnalla. Alueelta on noin 1,5 kilometrin matka keskustan palvelujen äärelle. 

Rakennusluvan saaminen tällä alueella edellyttää osalla tonteista tontin pohjatutkimusta.

------- 

Avaamme jatkuvaan yhden perheen omakotitontteja Saposenpistolta 

Alueelta luovutetaan 8 kpl erillispientalotonttia myymällä tai vuokraamalla. Tontit ovat kooltaan 1298 m² – 1500 m² ja rakennusoikeutta niillä on 325 k-m² – 375 k-m². Haku alkaa 14.9. klo 8.00. Tutustu lisää karttapalvelussamme.

--------

Rivitalotontteja edelleen haettavana Kärjen alueella

Jatkuva haku näille kahdelle rivitalotontille, osoitteessa Syväniementie 8 ja Syväniementie 10. Molemmat tontit ovat suuruudeltaan 2086 m² ja rakennusoikeutta niillä on 522 k-m²/tontti. Tontit luovutetaan myymällä, hinta on 15 €/m² 31 290 €. Haku tapahtuu karttapalvelumme kautta, jossa on myös tarkemmat tiedot tonteista.

AO- ja AP-tontteja edellisiltä hakukierroksilta Kärjen alueella

Tällä alueella erillispientalo-tontille AO-korttelissa 293 voi rakentaa yksiasuntoisen asuinrakennuksen.  AP-kortteliin voi rakentaa omakotitalon, paritalon tai pienimuotoisen rivitalon rakennusoikeuden puitteissa.

Korttelin 293 tonttien takarajalla oleva nykyinen avo-oja tuollaan vesihuoltosuunnitelman mukaisesti putkittamaan ja täyttämään. Korttelin 293 tontin nro 2 pohjoisreunalla, tontin nro 3 vastaisella rajalla, on tontin rakentamista rajoittava maanalainen hulevesiputki, jonka päälle ja turva-alueelle ei voi rakentaa.

Tonteille haku tapahtuu karttapalvelumme kautta sähköisesti.

HUOMAA KATUNIMIMUUTOS

Teknisen lautakunnan päätöksellä 26.5.2020 on Saposenlahdentien nimi asemakaavan osuudelta muutettu nimeksi Syväniementie.

Tontit:

Tontin numero:
Tarkemmat tiedot karttapalvelussamme.