Kiviniemi

Hae matkailupalveluiden tuottajaksi Kiviniemeen

 

MIKÄ ON KIVINIEMI?

Kiviniemi sijaitsee Herajärven rannalla, Kolin kansallispuiston äärellä. Retkeilijälle alue tarjoaa monipuolisesti vesistöjen, vaarojen ja vaihtelevien luontoreittien ohella kohahduttavia kansallismaisemia. Kiviniemi toimii Herajärven kierroksen lähtö- ja risteyskohtana. Herajärven kierros on vaellusreitti, joka kiertää Kolin kansallispuiston alueella koostuen kahdesta rengasreitistä järven pohjoisessa ja eteläisessä osassa.

Kiviniemi on toiminut retkeilykeskuksena ja tarjonnut majapaikan monelle luontomatkailijalle. Kiviniemi ympäristöineen on rakennettu perinteitä ja perinnemaisemaa kunnioittaen. Retkeilykeskuksen päärakennus tuhoutui tulipalossa vuonna 2021. Kontiolahden kunta rakennuttaa tuhoutuneen rakennuksen tilalle vastaavanlaisen, maisemaan ja käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan hirsirakennuksen. Tilan uuden päärakennuksen rakentaminen on käynnistynyt ja uusi rakennus on valmis suunnitelmien mukaan syksyllä 2023.

 

MITÄ HAETAAN?

Haemme aktiivista matkailuyrittäjää matkailupalveluiden tuottajaksi upealle luonnonkauniille paikalle Kiviniemeen Herajärven rantaan. Etsimme matkailupalveluiden tuottajaa, joka tarjoaa alueella houkuttelevia majoituspalveluita, maittavia ruokapalveluita ja erilaisia luontoaktiviteetteja sekä kehittää alueen matkailutoimintaa.

 

HAKUAIKA

Hakuaika alkaa 9.11.2022 ja päättyy 9.12.2022 Klo 16.00. Valinnat toimijaksi tehdään haastattelujen, esitettyjen suunnitelmien ja aiemman matkailualan kokemuksen perusteella. Toimijavalinnat tehdään vuoden 2023 alussa.

Hakemuksen voit täyttää tästä: Linkki hakemukselle

Kiinnostuneille matkailuyrittäjille järjestämme avoimen tutustumispäivän kohteessa keskiviikkona 16.11.2022 klo 10–12 osoitteessa Mustalahdentie 27, 81160 Romppala.

Ota yhteyttä: