Kontiolahden Yrittäjät ry

Me Kontiolahden Yrittäjissä olemme tunnettuja asiakaspalvelusta, ahkeruudesta, iloisuudesta ja rempseästä otteesta.

Olemme alueemme pienten ja keskisuurten yritysten sekä yrittäjien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistoimintajärjestö. Paikallisyhdistyksemme on perustettu vuonna 1978. Yli 200-jäseninen nuorekas ja vireä yhdistyksemme kuuluu Pohjois-Karjalan Yrittäjiin. Maakunnassamme on yhteensä 16 paikallista yrittäjäyhdistystä, jotka edustavat lähes 3000 pk-yritystä. Suomessa meitä jäsenyrityksiä on jo yli 100 000.


Kontiolahden Yrittäjät toimii paikallisyhdistyksenä aktiivisesti alueen yrittäjien äänitorvena. Järjestämme jäsenistöllemme koulutuksia ja vapaa-ajalle tekemistä. Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on kunnan elinvoimaryhmän jäsenyys, joka on suora vaikutuskanava alueen elinvoima-asioihin.
Meiltä saat myös lisätietoa Yrittäjien monipuolisesta toiminnasta alueella. Kiinnostaako naisyrittäjien eli Bisnes-Leidien toiminta? Oletko juuri aloittanut yritystoiminnan, silloin sinulle saattaisi sopia Nuorten Yrittäjien verkosto. Vai etsitkö jatkajaa yritystoiminnallesi, apuja saa Yrittäjien Jatkis-hankkeesta!


Tervetuloa mukaan toimeliaaseen joukkoomme ja palveltavaksi!

Ota yhteyttä:

VESA VIPUVERÄJÄ

PUHEENJOHTAJA
040 037 6626
vesa@vipuveraja.fi

ANNU AHONEN

TOIMITUSJOHTAJA, KONTIONLOIKKA OY
0400 265 020
annu.ahonen@kontiolahti.fi

Sihteeri