Sisältöjulkaisija

angle-left Juhlavuosi näkyy matkailussa

Juhlavuosi näkyy matkailussa

Juhlavuoden kunniaksi matkailuesite uudistuu kevään aikana. Esitteen sisältö laajentuu artikkelimuotoon ja matkailukohteita esitellään vahvasti myös kuvien kautta. 150-juhlavuoden matkailuesite on laajempi ja kattavampi kuin koskaan aiemmin. Esite julkaistaan digitaalisesti matkailusivustolla. Painettua versiota on saatavilla edellisvuosien tapaan lukuisista matkailukohteista kesäkuun alusta alkaen.

Uutena konseptina toteutuu uudistettu versio kesäisestä PLAY-matkailubingosta. Tänä vuonna bingossa etsitään matkailukohteisiin piilotettuja PLAY-linnunpönttöjä. Nämä Kontiolahden koululaisten tekemät pöntöt ovat bongattavissa toukokuusta alkaen alueen matkailukohteissa. Tarkemmat ohjeet bingoon osallistumisesta julkaistaan PLAY-matkailusivustolla toukokuussa.

Matkailusivusto kokoaa palvelut yhteen

Kontiolahden kunnan alueen kaikki matkailukohteet, tapahtumat ja yritykset on koottu kattavasti matkailusivustolle osoitteessa www.playkontiolahti.fi. Sivustolle päivitetään jatkuvasti uusia kohteita ja tapahtumakalenteriin on koottu matkailuun liittyvät tekemiset alueella. Matkailublogissa esitellään laajemmin alueen kiinnostavia kohteita, yrityksiä ja tapahtumia.

Kuva: Johanna Kokkola

Talvipyöräilijät polulla

Ota yhteyttä: