Sisältöjulkaisija

angle-left Mökkiläistapahtuma tuo iloa tänäkin vuonna

Mökkiläistapahtuma tuo iloa tänäkin vuonna

Onko sinulla kesämökki Kontiolahdella? Onnittelut! Mökkiläisille suunnattu tapahtuma järjestetään 25.7. Kontioniemen ja Kontiorannan upeissa maisemissa.

Tapahtuman ensimmäinen osio alkaa Kontioniemen golfkentältä, jossa voi maksutta kokeilla golfia. Kokoontuminen on klubitalon edessä kello 16, auton voi jättää golfkentän parkkipaikalle. Paikalla ovat Karelia Golfin osaavat ohjaajat ja kaikki saavat välineet lainaan. Karelia Golfilla on tapahtumassa muun muassa pelitarjouksia ja arvonta.

Tapahtuman toinen osio pidetään kello 18 alkaen Höytiäisen rannassa, juhlatila Lautsan ympäristössä entisellä varuskunta-alueella. Paikan päälle on opastus. Illassa Maitolaiturin tytöt laulavat ja tanssittavat mökkiläisiä. Innokkaat pyöräilijät voivat hypätä Jäähdytetyn ladun läskipyörien satulaan ja käydä oppaan johdolla lyhyellä ajelulla. Tanssiminen ja pyöräily saavat tietysti vatsan kurnimaan, joten tarjolla on konditoria Rosalindan valmistamaa keittoa. Järvenlaskusta tulee kuluneeksi 160 vuotta tänä kesänä – piipahda juttelemaan Höytiäisen historiasta ja tutustumaan sen luonto- ja kulttuuriperintökohteisiin Pro Höytiäinen ry:n pisteelle.

Tämä kaikki vielä tiivistetysti: mökkiläistapahtuma 25.7. kello 16 Kontioniemen golfkentällä ja jatkot juhlatila Lautsan ympäristössä kello 18. Ohjelmassa golfkokeilua, Maitolaiturin tyttöjen esitys ja tanssit, ruokailua, järvitietoutta ja läskipyörillä ajelua. Kannattaa seurata ilmoittelua, sillä ohjelma voi vielä täydentyä.

Maksuton tapahtuma on tarkoitettu niille, joilla on kesämökki Kontiolahdella vakituisesta asuinpaikasta riippumatta. Ruokailun järjestämisen vuoksi tapahtumaan on ilmoittauduttava viimeistään 21.7. Kaikkien paikalle saapuvien on vapaamuotoisella tavalla todistettava olevansa mökkiläisiä.

Tapahtuman järjestävät kunnan kanssa yhteistyössä Kontionloikka Oy, Karelia Golf, Jäähdytetty latu,  konditoria Rosalinda/juhlatila Lautsa ja järviyhdistys Pro Höytiäinen ry.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tapahtuman kuvituskuvassa on tanssia, maastopyöräilyä, nuotteja ja golfia.

Ota yhteyttä: