Sisältöjulkaisija

angle-left Päätapahtuma tuo juhlahumua aamusta iltaan

Päätapahtuma tuo juhlahumua aamusta iltaan

Onko 150-vuotias Kontiolahti jo yhtä vanha kuin dinosaurus vai onko muna vasta kuoriutumassa? Tätä voi miettiä Kontiolahden juhlavuoden päätapahtumassa 12.8.

Juhlavuoden päätapahtuma täräyttää päivällä lavalle lasten suosikkikokoonpanon eli Hevisauruksen, ja illalla samaisella tapahtuma-alueella juhlitaan aikuisemman väen kanssa RytmiHäiriköiden ja Arttu Wiskarin tahtiin.
Kontiolahden juhlavuoden päätapahtumassa juhlitaan valtakunnan ykkösesiintyjien kanssa. Juhlapäivää vietetään jäähallin viereisellä nurmialueella ja tapahtumakentällä lauantaina 12.8.2023 – ja juhlia saammekin aamusta iltaan!

Päivä aloitetaan lasten tapahtumalla, jossa on erilaisia toimintapisteitä ja karnevaalihumua lapsille ja lapsenmielisille. Aamupäivällä alkavassa tapahtumassa voi osallistua työpajojen toimintaan, herkutella hattaroilla ja popsia popcorneja, ja eiköhän sieltä jokunen pomppulinnakin löydy. Herkkujen ja huvittelujen jälkeen onkin sitten aika pistää rokkihousut jalkaan ja hypätä mukaan Hevisauruksen hurjaan menoon. Lapsille suunnattu ohjelma päättyy orkesterin esitykseen.

Hetken huilailun jälkeen on aikuisten vuoro. Joensuulainen RytmiHäiriköt saa yleisön tanssijalan liikkeelle ja lämmittää mieltä auringon laskiessa. Alueella on monenlaista toimintaa, erilaisia herkkuja ja naposteltavaa, viilentäviä virvokkeita unohtamatta. Mukaan mahtuu varmasti vielä useita yllätyksiä sekä suuria tunteita! Ilta huipentuu, kun Arttu Wiskari astuu lavalle. Lukuisista radiohiteistään tunnettu artisti on esiintynyt ohjelmissa Tähdet, tähdet ja Vain elämää. Arttu Wiskaria ei juurikaan tarvitse esitellä, mutta hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa Suomen muotoisen pilven alla, Tässäkö tää oli, Mökkitie ja Meidän biisi. Voi melkein jo kuulla, kuinka yleisö laulaa mukana niin, että Höytiäisen rannoilla kaikuu!

Kuva: Timo Villanen

Hevisaurus

Ota yhteyttä: