Kulttuuritilat

Ohto-auditorio on 222-paikkainen sali, jossa on vakiovarusteena dataprojektori, äänentoisto ja flyygeli. Sali soveltuu hyvin konsertteihin, teatteriesityksiin, elokuvanäytöksiin ja luentoihin. Esiintymisalueen koko on 10,70m x 6,15m.

Lehmon monarin sali (Kylmäojantie 49) on monipuolinen kulttuuritila, jossa on mahdollisuus järjestää kulttuuritapahtumia, kuten konsertteja, tanssi- ja teatteriesityksiä, luentoja ym. Tilan painopiste on nuorten kulttuuritoiminnassa. Saliin saa rakennettua katsomon noin 70 henkilölle.

Lehmon näyttelytila, (Kylmäojantie 49) on kirjaston lukusalin yhteydessä, kooltaan 48,5 m².
Tila on suorakaiteen muotoinen, vapaata seinäpinta-alaa on noin 20 m². Töiden ripustamista varten on STAS-ripustuskiskot. Ripustusta varten on kantokyvyltään sekä 20kg että 4kg vahvuisia ripustuskoukkuja.
Tarvittaessa käytössä vitriinejä ja seinäkkeitä. Valaistuksena on kiskoilla olevat spotit.

Näyttelytila ei ole varsinaisesti valvottu, kirjastovirkailijan toimipiste on näköetäisyydellä.
Tila on avoinna kirjaston aukioloaikoina.

Varaukset kulttuurituottajalta p. 0500 763 946

Kontiolahden näyttelytila, (Puutarhatie 5) on kirjaston kotiseutu/kokoustilan yhteydessä. Näyttelytila on L-muotoinen, vapaata seinäpinta-alaa on noin 20 m². Töiden ripustamista varten on STAS-ripustuskiskot. Ripustusta varten on kantokyvyltään sekä 20kg että 4kg vahvuisia ripustuskoukkuja lankoineen. Tarvittaessa käytössä vitriinejä ja seinäkkeitä. Valaistuksena on kiskoilla olevat spotit.

Näyttelytila ei ole varsinaisesti valvottu, kirjastovirkailijan toimipiste on näköetäisyydellä.
Tila on avoinna kirjaston aukioloaikoina. 

Varaukset kulttuurituottajalta p. 0500 763 946

Kotiseutukeskus
Kotiseutukeskuksessa on kodikas suuri tupa ja kesäisin viehättävä navetta, joissa voi järjestää pienimuotoisia tapahtumia ja juhlia. Varaukset p. 0400 275 599.

Kulttuuritilat kylillä
Kontiolahden kylillä on kylätaloja ja kouluja, joissa voi järjestää tapahtumia. Kylätalojen yhteystiedot sijaitsevat kylien nettisivuilla.