Kulttuuritilat

Kunnan kulttuuritiloissa voit järjestää monipuolisia esityksiä ja näyttelyitä. Kaikki tilamme ovat koulujen, kirjastojen ja nuorisotilatoiminnan yhteiskäytössä.

Ohto-auditorio (Koulukeskus, Keskuskatu 11)

Ohto on 222-paikkainen sali, jossa on vakiovarusteena dataprojektori, äänentoisto ja flyygeli. Sali soveltuu hyvin konsertteihin, teatteriesityksiin, elokuvanäytöksiin ja luentoihin. Esiintymisalueen koko on 10,70m x 6,15m.

Varaukset nettisivuiltamme

Lehmon monarin sali (Kylmäojantie 49)

Monari sali on monipuolinen kulttuuritila (blackbox), jossa on mahdollisuus järjestää kulttuuritapahtumia, kuten konsertteja, tanssi- ja teatteriesityksiä, luentoja ym. Tila toimii pääsääntöisesti nuorisotilana ja seillä kokoontuu myös kansalaisopiston ryhmiä. Saliin saa rakennettua katsomon noin 70 henkilölle.

Lehmon näyttelytila (Kylmäojantie 49)

Näyttelytila on kirjaston lukusalin yhteydessä, kooltaan 48,5 m². Tila on suorakaiteen muotoinen, vapaata seinäpinta-alaa on noin 20 m². Töiden ripustamista varten on STAS-ripustuskiskot. Ripustusta varten on kantokyvyltään sekä 20 kg että 4 kg vahvuisia ripustuskoukkuja. Tarvittaessa käytössä vitriinejä ja seinäkkeitä. Valaistuksena on kiskoilla olevat spotit.

Näyttelytila ei ole varsinaisesti valvottu, mutta kirjastovirkailijan toimipiste on näköetäisyydellä.

Tila on avoinna kirjaston aukioloaikoina.

Varaukset kulttuurituottajalta: kristiina.isaksson@kontiolahti.fi, p. 0500 763 946 

Kontiolahden näyttelytila, (Puutarhatie 5)

Näyttelytilamme on kirjaston kotiseutu/kokoustilan yhteydessä. Näyttelytila on L-muotoinen, vapaata seinäpinta-alaa on noin 20 m². Töiden ripustamista varten on STAS-ripustuskiskot. Ripustusta varten on kantokyvyltään sekä 20 kg että 4 kg vahvuisia ripustuskoukkuja lankoineen. Tarvittaessa käytössä vitriinejä ja seinäkkeitä. Valaistuksena on kiskoilla olevat spotit.

Näyttelytila ei ole varsinaisesti valvottu, mutta kirjastovirkailijan toimipiste on näköetäisyydellä.

Tila on avoinna kirjaston aukioloaikoina. 

Varaukset kulttuurituottajalta: kristiina.isaksson@kontiolahti.fi, p. 0500 763 946 

Kotiseutukeskus

Kotiseutukeskuksessa on kodikas suuri tupa ja kesäisin viehättävä navetta, joissa voi järjestää pienimuotoisia tapahtumia ja juhlia.

Tutustu lisää Kontiolahti-seuran nettisivuilta. Varaukset p. 0400 275 599.

Kulttuuritilat kylillä

Kontiolahden kylillä on kylätaloja ja kouluja, joissa voi järjestää tapahtumia. Kylätalojen yhteystiedot sijaitsevat kylien nettisivuilla.

Kylien tilat ja yhteystiedot löydät lähellä.fi-palvelusta.