Sisältö tonttialue Kylmäoja

Kylmäoja

Viimeiset tontit haettavana Kylmäojan alueella. Alue on suosittua mäntykangasta. Tällä alueella on luonto lähelläsi ja alueelta on muun muassa latu- ja polkuyhteys ampumahiihtostadionin maastoon. Alueella on Kylmäojan koulu ja bussiyhteys Joensuu–Kylmäoja/Pohjatuulentie–Joensuu.

Välimatkoja:
Kontiolahden kirkonkylälle n. 12 km
Joensuun torille n. 12 km
Joensuun lentoasemalle n. 16 km
Lähin kauppa n. 3 km
Kylmäojan koulu n. 1 km

Kylmäojan AP-tonttien vapaa haku jatkuu edelleen

Vapaa haku tarkoittaa sitä, että tontit luovutetaan hakemusten saapumisjärjestyksessä. Hakijalla ei saa olla entuudestaan hallussaan kunnan luovuttamaa rakentamatonta tonttia. Tarkemmat tiedot näistä jatkuvan haun tonteista löytyvät karttapalvelustamme. Klikkaa ensin karttanäkymässä haluamaasi tonttikuvaketta ja sen jälkeen lisätiedot-palkkia. Oikealta löytyvät tonttitiedot ja liitetiedosto. Halutessasi samaan näkymään kaikki muutkin tonttipörssin tontit, klikkaa vasemman navigaattorin tonttipörssin valintamerkki ensin pois ja takaisin.

Huomioithan, että tonttihaku karttapalvelun kautta on kaksivaiheinen. Lähetä ensin karttapalvelussa täyttämäsi hakulomake, odota sähköpostiisi saapuva paluuviesti, toimi siinä olevien ohjeiden mukaan. Jos sähköpostia ei kuulu, tarkista roskapostikansiosi. Vastattuasi sähköpostissa annetun linkin kautta saapuneeseen postiin, hakemuksesi saapuu kuntaan. Kuittaamme sen vielä erikseen erillisellä sähköpostilla.

 

Tontit: 4

Tontin numero:
Tarkemmat tiedot karttapalvelussamme.