Nuorisotilat

Kirkonkylän nuorisotila

Nuorisotila tarjoaa sinulle matalan kynnyksen osallistumismahdollisuuden monipuolisiin aktiviteetteihin. Nuokkarilla on iso olohuonetila, jossa voit katsoa televisiota ja lueskella ajankohtaisia lehtiä sohvilla. Lisäksi voit pelailla esimerkiksi biljardia, pingistä ja Xbox-pelejä. Paikka tarjoaa myös mahdollisuuden kavereidesi kanssa oleskeluun ja luotettavan ympäristön jutella aikuisen kanssa.

Nuokkari sijaitsee kirkonkylän keskustassa osoitteessa Keskuskatu 24, toinen kerros. Sisäänkäynti torin puoleisesta ovesta. 2 krs.

 

Kirkonkylän nuorisotila on avoinna:

tiistai klo 15 - 20
torstai klo 15 - 20
perjantai klo 15 - 21 (joka toinen viikko)

 

Virtuaalinuokkari Discordissa

Nuorisopalveluiden virtuaalinen nuorisotila sijaitsee Discord-palvelimella. Virtuaalinuokkarilla voi hengata kavereiden kanssa samalla tavalla kuin fyysisellä nuokkarilla sekä pelailla tai keskustella.

Virtuaalinuokkari on avoinna torstaisin klo 15-18.

Liittymistunnus: DJDC3Pb

 

Lehmon nuorisotila

Nuorisotila sijaitsee Monarilla, Lehmon kirjaston yhteydessä osoitteessa Kylmäojantie 49. Monarin sali ja keittiö ovat nuorten käytössä. Nuorisotilassa voit pelata erilaisia pelejä (lautapelit, PS4, pingis, biljardi), katsoa tv:tä ja viettää aikaa kavereiden kanssa. 

Lehmon nuorisotila on avoinna:

keskiviikko klo 13-17 (5.-6.lk) ja 17-20
torstai klo 15-20
perjantai klo 15-21 (joka toinen viikko)


Selkien nuorisotila

Nuorisotila Osmo sijaitsee Selkien kylän koulun tiloissa, osoitteessa Selkientie 47B. Koulun päädystä rappuset alas, tarkemmat ohjeet koulun kentällä. Nuokkarilla voit nähdä kavereita, katsella tv:tä, askarrella tai pelata erilaisia lautapelejä, pingistä ja biljardia. Meillä on pelikonsoleita kuten pleikkari 2, Xbox 360 ja retrotunnelmaan 80-luvulta Nintendo 8 bit. Olet tervetullut myös muuten vain oleskelemaan nuokkarille. Nuokkarilla on keittiö, jossa voit valmistaa itse ruokaa tai lämmittää sen mikrossa. Koulun pihassa on myös jalkapallokenttä, jota voimme hyödyntää koko vuoden ympäri.

Tila on avoinna:
perjantaisin klo 17–22