Nuorisotalot

Kontiolahden kunnan fyysiset nuorisotilat ovat suljettuna toistaiseksi

Poikkeustilanteessa nuorisotyö Kontiolahden kunnassa jatkaa toimintaansa digitaalisesti. Nuoriso-ohjaajiin saa arkipäivisin yhteyden puhelimella, Whatsappilla ja yksityisviestillä Facebookissa, Instagramissa ja Snapchatissa.

Nettinuorisotila on avoinna Discordissa tiistain klo 15-18 (19.1. lähtien)

Liittymisohjeet sivun alalaidassa. 

Kirkonkylän nuorisotila:

Nuorisotila tarjoaa sinulle matalan kynnyksen osallistumismahdollisuuden monipuolisiin aktiviteetteihin. Nuokkarilla on iso olohuonetila, jossa voit katsoa televisiota ja lueskella ajankohtaisia lehtiä sohvilla. Lisäksi voit pelailla esimerkiksi biljardia, pingistä ja Xbox-pelejä. Paikka tarjoaa myös mahdollisuuden kavereidesi kanssa oleskeluun ja luotettavan ympäristön jutella aikuisen kanssa.

Nuokkari sijaitsee kirkonkylän keskustassa osoitteessa Keskuskatu 24, toinen kerros. Sisäänkäynti torin puoleisesta ovesta. 2 krs.

 

Tila on avoinna (18.8 alkaen) :
tiistaina klo 15–20
perjantaina klo 15–21


Ohjaajina nuorisotilalla toimivat Sini-Tuuli Muttonen ja Hanne Kankkunen.
 

Lehmon nuorisotila:

Nuorisotila sijaitsee Monarilla, Lehmon kirjaston yhteydessä osoitteessa Kylmäojantie 49. Monarin sali ja keittiö ovat nuorten käytössä. Nuorisotilassa voit pelata erilaisia pelejä (lautapelit, Xbox, pingis, biljardi), katsoa tv:tä ja viettää aikaa kavereiden kanssa. 

Keskiviikkoisin järjestämme 5–6-luokkalaisille avointa iltapäivänuokkaritoimintaa klo 13 - 17. 

Tila on avoinna (13.8. alkaen) :
maanantaisin klo 16-20
keskiviikkoisin klo 13-17 (5-6-luokkalaiset)
torstaisin klo 16 - 20
perjantaisin klo 16–22

Ohjaajanina nuorisotilalla toimivat Anita Luhanko ja 5.-6.luokkalaisten nuokkarilla Antti Potkonen.


Selkien nuorisotila:

Nuorisotila Osmo sijaitsee Selkien kylän koulun tiloissa, osoitteessa Selkientie 47B. Koulun päädystä rappuset alas, tarkemmat ohjeet koulun kentällä. Nuokkarilla voit nähdä kavereita, katsella tv:tä, askarrella tai pelata erilaisia lautapelejä, pingistä ja biljardia. Meillä on pelikonsoleita kuten pleikkari 2, Xbox 360 ja retrotunnelmaan 80-luvulta Nintendo 8 bit. Olet tervetullut myös muuten vain oleskelemaan nuokkarille. Nuokkarilla on keittiö, jossa voit valmistaa itse ruokaa tai lämmittää sen mikrossa. Koulun pihassa on myös jalkapallokenttä, jota voimme hyödyntää koko vuoden ympäri.

Tila on avoinna:
perjantaisin klo 17–22

 

Virtuaalinuokkari Discordissa

Nuorisopalveluiden virtuaalinen nuorisotila sijaitsee Discord palvelimella. Virtuaalinuokkarilla voi hengata kavereiden kanssa samalla tavalla kuin fyysisellä nuokkarilla sekä pelailla tai keskustella.

Palvelin on avoinna:

Liittymistunnus: DJDC3Pb
Tiistaisin klo 15-18 (8.9. alkaen).

Ohjaajana tilalla toimii Antti Potkonen.