Ohjaamo

Ohjaamon palvelut on tarkoitettu sinulle 15–29-vuotias nuori, joka tarvitset apua tavoitteidesi löytämiseksi. Ohjaamosta saat tukea, neuvontaa ja ohjausta, mikäli mieltä askarruttavat koulutukseen, työhön, arkeen ja elämänhallintaan liittyvät kysymykset.

Tavoitteenamme on, että saisit tarvitsemasi palvelut yhdestä paikasta ilman ajanvarausta ja tarpeen mukaan myös työntekijän, jolta saat tukea ja apua asioiden selvittämiseksi. Voit saada yksilökohtaista tukea työ- ja opiskelumahdollisuuksien selvittämiseksi, omien vahvuuksien ja mielenkiinnonkohteiden selkeytymiseksi, arjenhallintataitojen kehittämiseksi tai omien henkilökohtaisten ongelmien ratkomiseksi.

Teemme ohjaamossa yhteistyötä laajassa verkostossa muun muassa TE-palvelujen, sosiaali- ja terveyspalvelujen, etsivän nuorisotyön, oppilaitosten sekä eri yhdistysten ja järjestöjen kanssa.

Ohjaamon kautta voit saada myös ryhmävalmennusta, joka voi sisältää työnhakuvalmennusta, tutustumiskäyntejä tai vierailuja eri virastoihin, harrastuspaikkoihin tutustumista sekä asiantuntijavierailuja. Lisäksi toimintamme tarjoaa nuorille mahdollisuuden osallistua retki- ja leiritoimintaan.

Ohjaamon palveluihin pääset käsiksi soittamalla sivun laidassa oleviin numeroihin arkipäivisin 8-16, jolloin voimme sopia tapaamisajan sinun aikatauluihin sopivaksi.  

Ota yhteyttä:

Tutustu lisää: