Palkitseminen

Palkitseminen vuonna 2022

 

Kontiolahden kunta myöntää vuosittain kulttuuripalkinnon, nuorisopalkinnon, vuoden liikuttajan palkinnon, vuoden innostava yritys -palkinnon sekä vanhustyön palkinnon. Vuoden innostava yritys -palkinto jaetaan Kontiolahden yrittäjäiltamissa 2.12. Muut palkinnot jaetaan Vuoden loistavimmat -palkitsemisjuhlassa keskiviikkona 14.12.2022. Pyydämme ehdotuksia palkittavista kunkin palkinnon kohdalta löytyvän sähköisen linkin kautta 13.11.2022 klo 23.59 mennessä.

 

Palkinnot

 

Kulttuuripalkinto

Kontiolahden kunnan sivistyslautakunta myöntää kulttuuripalkinnon yhdelle tai useammalle kontiolahtelaiselle tai Kontiolahdessa merkittävästi vaikuttaneelle ammattitaiteilijalle, taiteen harrastajalle, kulttuurijärjestölle tai -ryhmälle. Palkinnon myöntämisen perusteena on aktiivinen toiminta jollakin taiteen alalla, saavutettu erinomainen taso tai toiminnalla kunnalle tuotettu julkisuus.

Ehdota kulttuuripalkinnon saajaa: https://link.webropol.com/s/kontiolahdenkulttuuripalkinto2022


Nuorisopalkinto

Kontiolahden kunnan sivistyslautakunta myöntää nuorisopalkinnon yhdelle tai useammalle kontiolahtelaiselle nuorelle, ryhmälle tai nuorisoyhdistykselle vuoden aikana suoritetusta merkittävästä teosta. Palkinnon myöntämisen perusteena on aktiivinen toiminta jollakin nuorisotoiminnan alalla, saavutettu erinomainen taso tai toiminnalla kunnalle tuotettu julkisuus.

Ehdota nuorisopalkinnon saajaa: https://link.webropol.com/s/nuorisopalkinto2022

 

Vuoden liikuttaja -palkinto

Sivistyslautakunta valitsee vuoden lopussa vuoden kontiolahtelaisen liikuttajan, joka on omalla toiminnallaan tai esimerkillään edistänyt kuntalaisten liikkumista tai tuonut toiminnallaan kunnalle positiivista näkyvyyttä.

Ehdota vuoden liikuttajaa: https://link.webropol.com/s/vuodenliikuttaja2022

 

Vanhustyön palkinto

Vanhustyön palkinnon myöntää kunnanhallitus eläkeläisneuvoston esityksestä. Palkinnon saamisen perusteena on aktiivinen ja esimerkillinen toiminta ikäihmisten asioiden edistämisessä, toiminnan erinomainen taso tai toiminnalla kunnan imagolle tuotettu positiivinen julkisuus. Palkinto voidaan myöntää yhdelle tai useammalle henkilölle, ryhmälle, yhdistykselle tai muulle toimijalle, joka on joko kontiolahtelainen tai toimii Kontiolahdella.

Ehdota vanhustyön palkinnon saajaa: https://link.webropol.com/s/vanhustyo2022