Työpaja

Työpajamme työllistää työnhakijoita palkkatuella ja mahdollistaa työkokeiluun ja kuntouttavaan työtoimintaan osallistumisen pajan tehtävissä.

Voit olla nuori vasta-alkaja, kokenut ammattilainen ja Kontiolahden työllisyyspalvelujen asiakas osallistuaksesi pajan toimintaan. Työpajallamme ohjaajat tukevat sinua pääsemään alkuun pajan toiminnassa. Taitojen karttuessa pyrimme tarjoamaan kaikille oman taitotason ja motivaation mukaisia tehtäviä.

Teemme työpajalla pääsääntöisesti yksiköidemme tilaustöitä, kuten piha-aitoja, kalusteiden kunnostamista ja liikuntapaikkojen opasteita. Lisäksi valmistamme puutöitä myyntiin ja resurssien mukaan otamme vastaan tilauksia myös yhdistyksiltä ja yksityisiltä henkilöiltä.

Tavoitteenamme on tukea työntekijöitämme kokonaisvaltaisesti eri elämäntilanteissa. Haluamme edistää työllistymistä ja tukea koulutukseen hakeutumisessa yhteisen tekemisen ja toiminnan kautta. Toiminnassamme voit kehittää henkilökohtaisia taitojasi sekä valmiuksiasi kohti työelämää. Työpajajaksoon sisältyy työhönvalmennus.

Kontiolahden työpaja sijaitsee osoitteessa Yrittäjäntie 6, 81100 Kontiolahti.

 

Myymme käytöstä poistettua irtaimistoa Kiertonetissä

Hyödynnämme Kiertonet-palvelua, jonka välityksellä kunta myy käytöstä poistamaansa irtaimistoa Kiertonet-sivustolla. Kiertonet-palvelussa myyjinä ovat julkisen sektorin toimijat. Tavaroita voivat ostaa niin yksityiset, yritykset kuin julkiset toimijatkin. Julkinen nettihuutokauppa on Kontiolahden kunnalle tapa varmistaa, että kaikilla irtaimistosta kiinnostuneilla on mahdollisuus jättää ostotarjous. Samalla tavarat saadaan hyödynnettyä kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

 

 

Myymme käytöstä poistettua irtaimistoa Kiertonetissä

Tutustu lisää: