Yleistä ravintohuollosta
Yleistä ravintohuollosta

Yleistä ravintohuollosta
Yleistä ravintohuollosta
Yleistä ravintohuollosta
Ravintohuoltomme koostuu noin 30 henkisestä ammattitaitoisesta ja sitoutuneesta henkilöstöstä.
Päivittäin valmistamme noin 3 200 ateriaa ja palvelemme asiakkaitamme heidän elämänsä kaikissa vaiheissa. Suunnittelemme ateriat vastaamaan kunkin ikäryhmän mieltymyksiä. Suunnittelemme ruokalistat vastaamaan ravitsemissuosituksia ja pyrimme huomioimaan juhlat, teemaviikot, kausituotteet ja mahdollisuuden hankkia oman kunnan tuotteita.
Ravintoaineiden tasapainoinen saanti, energian saannin ja kulutuksen tasapainottaminen, natriumin ja kovan rasvan saannin vähentäminen ovat tavoitteena ravitsemuksen parantamiseksi. Ruokahuollon toiminta-ajatuksena on vastata asiakkaidemme ravitsemuksesta sekä tuottaa palvelut ravitsemussuositusten mukaisesti, kustannustehokkaasti ja ajanhengessä.
Valmistamme ruokaa neljässä valmistuskeittiössä ja 13 palvelukeittiössä.