Tontit, pääsivun teksti

Tarjoamme kaava- ja haja-asutusalueelta tontteja sekä asuinrakentamiseen että yritystoimintaan.

Asuntotonttien myynnistä, vuokralle asettamisesta, hinnoittelusta, hakumenettelystä ja luovutuksesta päättää tekninen lautakunta. Tietoa haettavana olevista tonteista saat näiltä sivuilta. Aluekohtaisille sivuille pääset vasemmalta navigaattorista joko asuntotontit tai yritystontit kohtaa klikkaamalla. Aluekohtaiset pdf-esitteet löydät vastaavasti sivun oikeasta reunasta kohdasta Tutustu lisää. Huomaathan, että kaikilla alueilla ei ole vielä hakua meneillään, joten tonttitietojakaan ei ole vielä saatavissa.

Tonttihaku ja tarjouskilpailu asumisen tonteille

Hakuaika 7.–28.2.2019 päättyen klo 14.00.


Tonttihaku Kruununrannan ja Kylmäojan alueilla

Luovutamme vuoden 2019 rakentamiseen Kruununrannasta 2 yksiasuntoisten erillispientalojen tonttia (AO) ja   5 asuinpientalotonttia (AP) sekä Kylmäojan alueelta 3 erillispientalotonttia (AO) ja 10 asuinpientalotonttia (AP). Tonteilla on myös vuokrausmahdollisuus.

Hakuaika alkaa 7.2. ja päättyy torstaina 28.2. klo 14.00. Haku tapahtuu sähköisesti karttapalvelumme kautta.


Tonttitarjouskilpailu Lehmon eteläosa, Soralan alue

Luovutamme alueelta neljä erillispientalotonttia (AO) ja kaksi rivitalotonttia (AR) tarjouskilpailun perusteella vuoden 2019 rakentamiseen.

Suljetut tarjoukset tulee palauttaa hakuaikana 7.–28.2 ennen hakuajan päättymistä klo 14.00 osoitteella Kontiolahden kunta, tontit, Keskuskatu 8, 81100 Kontiolahti. Muistathan laittaa kuoreen merkintä ”TONTTITARJOUS”.

Kaikkien edellä kerrottujen tonttien tarkemmat tiedot löydät karttapalvelustamme tai aluekohtaisilla sivuillamme olevista esitteistä:
Lehmo pohjoinen (Kylmäoja) 
Lehmo eteläinen (Soranlan tarjouskilpailun tontit)
Kontioranta Kruununranta

Tonttitarjontamme tilanteen saat näkyville karttapalvelussa näin:
•    Mene karttapalveluun etusivun kuvakkeen kautta
•    Klikkaa vasemman reunan navigaattorista sanan tonttipörssi edessä olevaa laatikkoa, jolloin kaikki mahdolliset haettavat tontit kuvautuvat kartalle (myös teollisuustontit) TAI
•    Klikkaa tonttipörssi-sanan edessä olevaa pientä kolmiota, jolloin saat valittavaksesi tarkempia valintamahdollisuuksia.
•    Karttaa saa suurennettua karttaosan vasemmassa yläkulmassa olevasta ”hissistä” tai vastaavasti hiiren rullasta pyörittämällä.
•    Hiiri pohjassa kartalla vetämällä saat muutettua paikkaa kartalla.

Kun löydät sopivan kohteen ja haluat siitä tarkempia tietoja
•    Klikkaa hiirellä kerran talosymbolia
•    Puhekuplan kaltaisesta kuvakkeesta valitse ”Lisätietoja”
•    Näytön oikeasta reunasta näet tiedot kyseisestä tontista (huomaa liitteet).

Jos haluat varata sähköisesti haettavissa olevan tontin (Kruununranta ja Kylmäoja), täytä vihreästä painikkeesta avautuva tonttivarauslomake. Hakemuksen vastaanottava henkilö lähettää erillisen (ei-automaattisen) sähköpostin hakemuksen vastaanottamisesta hakemuksessa olevaan sähköpostiosoitteeseen tai soittaa hakemuksessa olevaan numeroon. Mikäli jompaa kumpaa henkilökohtaista ilmoitusta ei tule, ole yhteydessä Leena Sipilään, yhteystiedot oikealla. 

Huomaa, että varatut tontit näkyvät kartalla kauppakirjan tai vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen saakka, jonka jälkeen poistamme ne karttapalvelusta.

Huomioithan, että tonttitarjonnassamme on niin sanottuja vapaan haun tontteja ja myös yllä olevan rajatun ajan haettavana olevia tontteja.

Ota yhteyttä:

MARJA-LIISA SYKKÖ

MAANKÄYTTÖPÄÄLLIKKÖ
0400 491 791
marja-liisa.sykko@kontiolahti.fi

LEENA SIPILÄ

SUUNNITTELUAVUSTAJA
0400 621 001
leena.sipila@kontiolahti.fi