Onttolan päiväkoti

Päiväkotimme sijaitsee luonnon äärellä, Onttolan kylän keskellä, alakoulun ja Pohjois-Karjalan rajavartioston naapurissa. Lapsiryhmiä on neljä: alle 3-vuotiaiden Nuppula, 3–5-vuotiaiden Vekkula ja Touhula sekä 6-vuotiaiden esiopetusryhmä. Päiväkotimme on pääsääntöisesti auki maanantaista perjantaihin klo 6.30–17.

Avoin ja luottamuksellinen yhteistyö perheiden kanssa on yksi työmme lähtökohdista. Meille on tärkeää kohdata ja huomioida jokainen perhe yksilöllisesti sekä luoda turvallinen ja lämmin ilmapiiri lapsesi kasvulle ja oppimiselle. Lasten positiivinen huomiointi; kannustus, kehu ja rohkaisu, ovat läsnä päivittäisissä vuorovaikutustilanteissa. Toimimme paljon pienryhmissä, joissa jokainen tulee kuulluksi ja huomioiduksi.

Kannustamme liikkumaan päivittäin niin sisällä kuin ulkona. Sijaintimme mahdollistaa turvallisen ja monipuolisen liikkumisen päiväkodin piha-alueella ja lähiympäristössä. Ulkoilualueemme välittömästä läheisyydestä löytyvät kota, ässäkenttä, talvisin luistelukenttä ja hiihtoladut. Lasten suosikkeihin kuuluvat metsäretket ja erilaiset jumppatuokiot, myös musiikki on vahvasti läsnä arjessamme. Yhteisössämme näkyy yhdessä tekemisen ilo ja toinen toisistaan välittäminen.

 

Ota yhteyttä:

ONTTOLAN PÄIVÄKOTI

Koulutie 8
80510 Onttola

Mervi Ignatiuksen kuva

MERVI IGNATIUS

PÄIVÄKODINJOHTAJA
040 578 1151
mervi.ignatius@kontiolahti.fi

RYHMÄT

PÄIVÄKOTI ONTTOLA/TOUHULA

040 140 8144
touhula@kontiolahti.fi

PÄIVÄKOTI ONTTOLA/VEKKULA

050 408 9457
vekkula@kontiolahti.fi

PÄIVÄKOTI ONTTOLA/NUPPULA

040 140 8143
nuppula@kontiolahti.fi

ONTTOLAN PÄIVÄKOTI ESIOPETUS/ONTTOLA

040 524 3600
onttolan.paivakoti.esiopetus@kontiolahti.fi