Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left ”Take away” -aterioiden jakelu laajenee Kontiolahdella

”Take away” -aterioiden jakelu laajenee Kontiolahdella

Uutista on päivitetty 6.4.2020 klo 12.00. Tämä täydentää 27.3.2020 lähetettyä tiedotetta.

Kontiolahden kunta laajentaa ”take away” -aterioiden jakelua. Kunta alkoi jakaa etäopetuksessa olevia oppilaita varten aterioita Kontiolahden ja Lehmon kouluilta 1. huhtikuuta alkaen.

Aterioiden jakelu alkaa maanantaina 6.4. myös Kylmäojan, Kulhon, Selkien, Jakokosken, Ahokkalan, Varparannan, Kontioniemen ja Onttolan kouluilla. Muutoksella kunta haluaa parantaa kaikkien etäopetuksessa olevien oppilaiden palveluita. Myös huoltajat ovat toivoneet jakelun laajentamista.

Noutoruokapalvelu koskee kaikkia Kontiolahden esi- ja perusopetuksen sekä lukion oppilaita. 6.4. alkaen yläkoululaiset ja lukiolaiset voivat noutaa ateriansa itse noutopisteistä.

Tarkemmat tiedot ja tilausohjeet käyvät huoltajille ilmi Wilmasta.

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

TOIMITUSJOHTAJA KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi