Saavutettavuusseloste

Kontiolahden kunta saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://www.kontiolahti.fi/ ja on laadittu 11.2.2021 ja päivitetty 11.7.2023. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse, varhaiskasvatuksen saavutettavuutta on arvioinut myös Etelä-Suomen aluehallintovirasto. 

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain. Varhaiskasvatuksen sivusto ei täytä saavutettavuusvaatimuksia kontrastin osalta. 

Ei-saavutettava sisältö

2. Kohtuuton rasite

Esityslistojen ja pöytäkirjojen pdf-versiot ovat olleet saavutettavia 20.10.2020 alkaen asianhallintajärjestelmän päivityksen myötä. Muihin uusiin pdf-tiedostoihin kiinnitetään jatkuvasti huomiota saavutettavuuden näkökulmasta.

Sivustolla on asiakirjoja, jotka eivät ole täysin saavutettavia. Mm. talousarviot, tilinpäätökset ja arviointikertomukset sisältävät kaavioita ja taulukoita, jotka eivät ole saavutettavia. 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Verkkolomakkeella

Annathan tarvittaessa saavutettavuuspalautetta palautepalvelun sivuston kautta.

Sähköpostilla

kirjaamo@kontiolahti.fi

Muilla tavoin

Voit myös soittaa meille numeroon 013 7341 tai tulla paikan päälle käymään. Osoite on Keskuskatu 8, 81100 Kontiolahti.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (avautuu uuteen välilehteen). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000