Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left Etäopetus jatkuu Kontiolahdella ainakin 13.5. saakka, poikkeusjärjestelyt vaikuttavat yhä myös varhaiskasvatukseen

Etäopetus jatkuu Kontiolahdella ainakin 13.5. saakka, poikkeusjärjestelyt vaikuttavat yhä myös varhaiskasvatukseen

Etäopetus jatkuu Kontiolahden kunnassa ennallaan ja valtioneuvoston linjausten mukaisesti 13.5. saakka. Kontaktiopetukseen oikeutettujen oppilaiden opetus järjestetään kouluilla sovitusti. Samalla Kontiolahdella varaudutaan jatkamaan opetuksen poikkeusjärjestelyjä kevätlukukauden loppuun saakka, jos tilanne sitä vaatii.

Valtioneuvosto linjasi maanantaina 30.3. tiedotustilaisuudessa poikkeusoloihin liittyvien toimien jatkosta. Tällä pyritään hidastamaan koronavirustartuntojen leviämistä ja suojelemaan riskiryhmiä. https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/10616/hallitus-jatkaa-poikkeusoloihin-liittyvia-toimia-13-toukokuuta-saakka

Valtioneuvosto suosittaa varhaiskasvatuksen osalta edelleen, että lapset pidetään kotona, jos se vain on mahdollista. Avoimen varhaiskasvatuksen toimintaa ei järjestetä poikkeusolojen aikana.

Poikkeusjärjestelyjen kestoon tullut muutos vaikuttaa varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen kevään tilaisuuksiin, sillä kevätjuhlia ja koulujen tutustumispäiviä ei uusille oppilaille valitettavasti ehditä järjestää. Nyt poikkeusoloissa yleisötilaisuuksien järjestäminen ei ole mahdollista.

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

TOIMITUSJOHTAJA KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi