Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left Huoltajat voivat pian hakea etäopetuksessa oleville oppilaille ”take away” -aterioita

Huoltajat voivat pian hakea maksutta etäopetuksessa oleville oppilaille ”take away” -aterioita

Aiheesta on lähetetty uusi tiedote 1.4.2020.

Kontiolahden kunta ryhtyy valmistamaan aterioita etäopetuksessa oleville oppilaille. Huoltajilla on mahdollista hakea ruokaa Kontiolahden ja Lehmon kouluilta keskiviikosta 1. huhtikuuta alkaen. Kylmäojan koululla jakelu alkaa 6.4.

Kontiolahden kunta haluaa mahdollistaa kouluruuan mahdollisimman monelle oppilaalle myös poikkeusolojen aikana. Kouluruoka on monelle perheelle tärkeä niin ravitsemuksellisesta kuin taloudellisesta näkökulmasta. Noutoruokapalvelu koskee kaikkia Kontiolahden esi- ja perusopetuksen sekä lukion oppilaita.

Yksittäispakattu ateria sisältää pääruuan ja jonkin tuoreen lisukkeen, esimerkiksi salaatin. Sen sijaan leivät ja ruokajuomat eivät sisälly ateriaan. Tilaukset tulee tehdä Wilman kautta kaksi päivää etukäteen – maanantain tilaukset hoidetaan jo torstaina. Tarkemmat tilausohjeet on kerrottu huoltajille Wilman kautta.

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

TOIMITUSJOHTAJA KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi