Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left Ikäihmiset saavat Kontiolahden kunnalta kotijumppaohjeet

Ikäihmiset saavat Kontiolahden kunnalta kotijumppaohjeet

Ikäihmisille räätälöidyt jumppaohjeet ovat Kontiolahdella jaossa tästä perjantaista 20.3. alkaen. Kontiolahden kunta haluaa huolehtia ikäihmisten liikkumismahdollisuuksista myös poikkeusolojen aikana, kun ikivihreiden jumpat ovat toistaiseksi tauolla. Kotona tehtävään jumppaan soveltuvat ohjeet on tarkoitettu kaikille ikäihmisille, vaikka ei olisi ikivihreiden ryhmissä käynytkään.

Kontiolahden kunta toimittaa paperiset ohjeet alueen kauppoihin ja apteekkeihin, joista niitä voi ottaa mukaansa. Tarvittaessa kunta lähettää jumppaohjeet myös kotiin. Jumppaohjeita voi pyytää vapaa-aikatoimistosta puh. 050 437 3423.

– Haluamme tukea ikäihmisten liikkumista myös karanteenia vastaavissa olosuhteissa, sillä aktiivinen kotiharjoittelu ylläpitää arjen toimintakykyä ja tuo myös sisältöä päivään, kertoo erityisliikunnanohjaaja Eija Pennanen.

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

TOIMITUSJOHTAJA KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi