Sisältöjulkaisija

angle-left JOJO-liikenteessä lähimaksu käytössä myös Joensuu-Kontiolahti -liikenteessä

JOJO-liikenteessä lähimaksu käytössä myös Joensuu-Kontiolahti -liikenteessä

Joensuun seudun joukkoliikenteessä otettiin joulukuun alkupuolella käyttöön lähimaksu vyöhykkeillä A ja B paikallisliikenteessä ja Joensuu-Hammaslahti/Liperi linjoilla 101-104.

Käyttöönotto on edennyt siten, että nyt myös Joensuu-Kontiolahti -liikenteessä linjoilla 201,202 ja 204 on lähimaksu käytettävissä.

Lähimaksulla maksetusta matkasta ei saa kuittia, joten vaihtaminen lähimaksulla ei toimi Noutopoika-autoihin eikä ELY-keskuksen Waltti-vuoroille, jos on maksanut matkansa edellä mainituilla JOJO-linjoilla.

Lähimaksun käyttöönoton jälkeen Waltti-tuotteiden lataamisen maksaminen pankkikortilla näissä busseissa ei enää ole mahdollista, koska lähimaksamista varten tarvitaan uudenlaiset kortinlukijalaitteet. Käteisellä voi edelleen maksaa Waltti-tuotteiden latauksen busseissa.

Lähimaksun käyttöä suositellaan erityisesti käteismaksajille sekä satunnaisille bussin käyttäjille. Lähimaksun lisäksi matkan voi edelleen maksaa myös Waltti-matkakortilla, mobiilisovelluksella tai käteisellä rahalla.

Lähimaksulla matka maksaa aina aikuisen arvolippumatkan verran. Lähimaksun yhteydessä on käytössä matkakohtainen ja päivittäinen maksukatto.

Lue lisää lähimaksusta JOJOn sivuilla.

 

Lisätietoja:
joukkoliikennelogistikko
Marja-Leena Inkinen-Remes
050 4081524
marja-leena.inkinen-remes@joensuu.fi