Sisältöjulkaisija

angle-left Joulupostia ikäihmisille -kampanja keräsi yli 430 joulukorttia Kontiolahdella

Joulupostia ikäihmisille -kampanja keräsi yli 430 joulukorttia Kontiolahdella

Joulupostia ikäihmisille -joulukorttikampanja keräsi yli 430 joulukorttia ikääntyneille Kontiolahdella. Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjesti yhteistyökumppaneineen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 14.11.–5.12.2022 yhtä aikaa 135 paikkakunnalla. Kampanjassa kerättiin joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Useilla paikkakunnilla kortteja riitti myös vammaispalvelujen ja ruokajakelujen asiakkaille. Kontiolahdella Siun sote on huolehtinut korttien jakamisesta palveluidensa piirissä oleville ikäihmisille. Kontiolahden kunta ja Lehmon kirjasto huolehtivat korttien keräyspisteistä.

Maanlaajuisesti järjestetty Joulupostia ikäihmisille -kampanja keräsi kaikkiaan noin 99 000 joulukorttia ikääntyneille. Tavoitteena oli kerätä 90 000 joulukorttia ilahduttamaan ikäihmisiä – etenkin heitä, joilla hyvän joulun toivotukset ovat niukassa.

– Lähetettyjen joulukorttien määrä ja kampanjasta saamamme palaute kertoo siitä, että ihmiset haluavat ilahduttaa tuntemattomia lähimmäisiä, kokea yhteisöllisyyttä sekä antaa ja saada joulumieltä, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen kertoo.

– Kampanjaan osallistuneilla paikkakunnilla on tehty hienoa yhteistyötä tämän hyvän mielen kampanjan mahdollistamiseksi, kampanjakoordinaattori Sari Simonen Siskot ja Simot ry:stä kiittää.

Hänen mukaansa kampanja on onnistunut eri paikkakunnilla tehdyn yhteistyön ansiosta.

Joulupostia ikäihmisille -kampanjan yhteistyökumppaneita olivat 135 paikkakunnan lisäksi Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena.

Lue lisää kampanjasta ja sen tuloksista