Sisältöjulkaisija

angle-left Joulutorin tunnelmaa ja elämyksiä Kontiolahden joulunavauksessa

Joulutorin tunnelmaa ja elämyksiä Kontiolahden joulunavauksessa

Kontiolahden kunnan joulunavaus järjestetään Kontiolahden torilla keskiviikkona 30.11.2022 kello 17–20. Paikallisten toimijoiden joulutori avautuu yleisölle kello 17 ja ohjelma alkaa kello 18.

Joulutorilta voi ostaa muun muassa paikallista hunajaa, käsintehtyjä koruja ja joulukoristeita, havukransseja tai vaikkapa linnunpöntön. Joulutorilla on mahdollista osallistua arvontoihin, tutustua harrastusmahdollisuuksiin ja seikkailla tonttupolulla. Kontiolahden kirjasto tuo kirjavinkkausta sekä pop-up-kirjaston joulutorille, ja hyvää mieltä voi jakaa eteenpäin osallistumalla SPR:n Hyvä Joulumieli -keräykseen.

Nälän yllättäessä kannattaa suunnata Keskuskadun toiselle puolelle: kierrätyskeskus Töpinän edustalla on myynnissä makkaraa ja kirppari on auki tapahtuman ajan.

Seurakuntakeskuksessa voi lämmitellä glögin äärellä joululauluja laulaen ja lapsille on jouluaskartelua. Seurakuntakeskuksen pihan kodassa on jouluseimi ja lastenevankeliumi esitetään puolen tunnin välein.

Joulupukki on luvannut lähteä Korvatunturilta hyvissä ajoin matkaan ehtiäkseen mukaan joulunavaukseen. Muistaakohan joulupukki ottaa lahjasäkin mukaan!

Autot kannattaa jättää mahdollisuuksien mukaan hieman sivummalle pahimpien ruuhkien välttämiseksi. Kontiolahden kirkonkylällä on runsaasti paikoitustilaa lyhyenkin kävelymatkan päässä torilta.

Tervetuloa nauttimaan joulun tunnelmasta yhdessä muiden kontiolahtelaisten kanssa!

Joulunavauksen ohjelma

17.00 Joulutori avautuu yleisölle
18.00 Kunnan ja seurakunnan joulutervehdykset
18.10 Karhuorkesteri esiintyy
18.40 Karhuorkesterin ja Miika Nuutisen työpajat joulutorilla
19.00 Joulupukin vierailu
19.20 Työtanhuan bändikerho
19.40 Miika Nuutisen sirkusesitys

Joulutorilla ovat mukana Kontiolahden kirjasto, Kontiolahden 4H, Kontiolahden SPR, karkkikauppias Merja Rissanen, LC Kontiolahti ja LC Kontiolahti Ursulat, Pia Oinonen, Anna-Liisa Riihiilä, Ulla Janttonen, Kontiolahden Kajastus, Kontiolahden Vesaiset, Kontiolahden kirkonkylän koulun vanhempaintoimikunta sekä kierrätyskeskus Töpinän tori.