Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden liikunta-, kulttuuri- ja nuorisotilat avautuvat 1.6.

Kontiolahden liikunta-, kulttuuri- ja nuorisotilat avautuvat 1.6.

Kontiolahden kunta avaa liikunta-, kulttuuri- ja nuorisotilat käyttöön 1. kesäkuuta alkaen. Tilat avataan valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaisesti kokoontumisrajoituksia ja muita myöhemmin annettavia ohjeistuksia noudattaen. Myös liikunta- ja nuorisopalvelujen kesätoiminta, Kotiseutukeskuksen navettakonsertit ja näyttelytoiminta järjestetään rajoitusten mahdollistamin tavoin.

Valtioneuvoston linjauksen mukaan ulkoharrastuspaikoilla noudatetaan 10 hengen kokoontumisrajoitusta 31.5.2020 saakka.

Ulkoliikuntapaikkojen käytöstä sekä urheilukilpailujen ja -sarjojen käynnistämisestä 1.6.2020 alkaen annetaan lisäohjeita toukokuun aikana. Kunta tiedottaa aiheesta lisää käytäntöjen tarkennuttua.

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

TOIMITUSJOHTAJA KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi