Koronasivusto

Olemme koostaneet tälle sivulle kaikki koronavirukseen liittyvät uutiset. Tällä sivulla kerromme koronaviruksen vaikutuksista Kontiolahden kunnan palveluihin. Lisäksi sivun oikeasta laidasta Ota yhteyttä -osiosta näet yhteyshenkilöt, joilta voit kysyä aiheesta lisää. 

Siun soten sivuille puolestaan on koottu kuntalaisille suunnatut ohjeistukset koronavirukseen liittyen. Sivuilla on ajantasainen tieto koronatilanteesta ja toimintaohjeet.

Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden uusi liikuntavälinelainaamo helpottaa kotitreenin tekemistä

Kontiolahden uusi liikuntavälinelainaamo helpottaa kotitreenin tekemistä

Liikuntavälinelainaamo aloittaa toimintansa Kontiolahdella huomenna keskiviikkona 15.4. Kotitreenin tekemiseen voi hakea monipuolisuutta lainaamalla liikuntavälinelainaamosta käsipainoja, levypainoja ja -tankoja, kahvakuulia ja jumppavälinekasseja. Lainaamon toiminnasta vastaa Kontiolahden kunnan vapaa-aikapalvelut.

Lainaamo toimii sekä kirkonkylällä että Lehmossa. Lainaamo on avoinna maanantaisin liikuntahallin kuntosalilla osoitteessa Karpalokaari 8 ja keskiviikkoisin Lehmon kuntosalilla osoitteessa Kylmäojantie 6. Molemmat lainaamot ovat avoinna kello 13–15.

Välineiden laina-aika on kaksi viikkoa tai tapauskohtaisesti sovittavissa. Liikuntavälineet desinfioidaan huolellisesti heti palautuksen jälkeen. Liikuntavälinelainaamo on toiminnassa niin pitkään, kun kunnan kuntosalit ovat suljettuina koronavirustilanteen vuoksi.

Ota yhteyttä:

Kontiolahden kunnan yleiset linjaukset

Sivistystoimi (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut

Tekninen toimi

Henkilöstö

Viestintä

Yritysasiat

JARKKO PEIPONEN

TOIMITUSJOHTAJA KONTIONLOIKKA OY
 050 472 4144
jarkko.peiponen@kontiolahti.fi