Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden Vuoden innostavaksi yritykseksi Master Yhtiöt Oy ja Vuoden yrittäjäksi EH Services Oy

Kontiolahden Vuoden innostavaksi yritykseksi Master Yhtiöt Oy ja Vuoden yrittäjäksi EH Services Oy

Kontiolahdella palkitaan tänään 18.11. sekä Vuoden innostava yritys että Vuoden yrittäjä. Palkinnot luovutetaan Kontiolahden kunnan valtuustosalissa.

Kontiolahden kunta haluaa nyt neljättä kertaa palkita kunnan innostavan yrityksen, joka on tänä vuonna Master Yhtiöt Oy. Master Yhtiöt on kotien ja vapaa-ajanasuntojen rakentamiseen sekä kiinteistö- ja aluekehittämiseen erikoistunut yritys. Master Yhtiöt on lyhyessä ajassa rakentanut Kontiolahden Lehmonkankaalle edelleen kasvavan työpaikka-alueen, jossa työskentelee noin 160 henkilöä.

– Master Yhtiöt elää ajassa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti. Lisäksi yritys tekee tiivistä yhteistyötä Kontiolahden kunnan kanssa muun muassa kiinteistökehittämisessä ja alueiden käytön suunnittelussa, Kontiolahden Yrityspalvelu Oy:n ja Kontionloikka Oy:n toimitusjohtaja Annu Räsänen kertoo.
Lopullisen valinnan innostavasta yrityksestä on yksimielisesti tehnyt raati, johon kuuluu kunnan ja Kontiolahden Yrittäjät ry:n edustajia.

Vuoden yrittäjäksi EH Services Oy

EH Services Oy on valittu Kontiolahden Vuoden 2020 yrittäjäksi. EH Services Oy on ruiskuvalumuottien huoltoon, erityisesti niiden kiillotukseen ja laserhitsaukseen erikoistunut yritys, jolla on 20-vuotinen toimintahistoria Kontiolahdella. Vuoden yrittäjä -palkinto on Kontiolahden yrittäjät ry:n vuosittain jakama tunnustus yhdistyksen ansioituneelle jäsenyritykselle.

– Yrittäjä Erkki Heikkinen on alansa eturivin osaaja. Itsestään, osaamisestaan ja yrityksestään isommin ääntä pitämättä hän on luonut menestyneen uran omalla, kokeilujen kautta kehittämällään osaamisella. Heikkisen käsissä syntyy metalliin lähes 100 prosentin peilipinta. Tinkimättömästä työn laadusta kertoo se, että samaan yltäviä kilpailijoita ei Suomesta löydy, Kontiolahden yrittäjät ry:n puheenjohtaja Annamari Kärki kertoo.  

Palkinnon perusteluissa mainitaan, että edes koronavuosi ei notkauttanut EH Services Oy:n toimintaa vaan päinvastoin – viruksen testaamisessa käytettävien näytepurkkien valamiseen tarvittavien muottien kiillotus on tuonut yritykselle lisää tilauksia.