Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahtelaisten yritysten kasvua vauhdittaa ainutlaatuinen yrityspalveluseteli

Kontiolahtelaisten yritysten kasvua vauhdittaa ainutlaatuinen yrityspalveluseteli

Kontiolahden kunnan kehittämisyhtiö Kontionloikka Oy on ottanut käyttöön paikallisille yrityksille suunnatun Loikka-yrityspalvelusetelin. Kontionloikka Oy on tiettävästi ainoa kehittämisyhtiö, joka myöntää tämän kaltaista yrityspalveluseteliä Itä-Suomessa. Loikka-setelin tarkoituksena on vauhdittaa Kontiolahden kunnan alueen yritysten liiketoiminnan kasvua, kansainvälistymistä, tuotekehitystä ja innovaatiotoimintaa.

Setelin avulla Kontionloikka Oy haluaa tarjota kontiolahtelaisille yrityksille mahdollisuuden matalan kynnyksen tukeen, jolla voi hankkia yritystoiminnan kehittämiseen liittyviä asiantuntija- ja konsultaatiopalveluita. Tällaisia palveluja voivat olla esimerkiksi lakipalvelut ja sopimusten hallinta tai markkinoinnin ja viestinnän osaamisen kehittäminen.

Loikka-seteli voidaan myöntää yritykselle yhtiömuodosta riippumatta. Yrityksellä tulee kuitenkin olla Y-tunnus ja kotipaikkana Kontiolahti. Haettavissa olevien palveluseteleiden arvot vaihtelevat 500–5000 euroon.  

Palvelusetelituottajiksi voivat hakeutua kaikki Y-tunnukselliset yritykset tai yhteisöt, jotka ovat kiinnostuneita tuottamaan palvelujaan Kontiolahden alueella. Palvelutuottajista pidetään yllä sähköistä rekisteriä.

Kontiolahden kunnan nettisivuille on avattu sähköiset lomakkeet Loikka-setelin hakemista ja palvelusetelituottajaksi hakeutumista varten. Sivuille kootaan kattava infopaketti Loikka-seteliin sekä hakemuksiin ja niiden ehtoihin liittyen.