Sisältöjulkaisija

angle-left Lapsen oikeuksien päivää vietetään lauantaina 20.11. Lehmossa elokuvien parissa

Lapsen oikeuksien päivää vietetään lauantaina 20.11. Lehmossa elokuvien parissa

Lastenelokuvanäytös ja animaatiotyöpaja pidetään Lehmon monarin salissa lauantaina 20.11. kello 14 alkaen. Päivä alkaa Disneyn klassikkoanimaatiolla Viidakkokirja, jonka jälkeen voi osallistua koko perheen yhteiseen animaatiotyöpajaan. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Viidakkokirja on Walt Disneyn kaikkien aikojen svengaavin klassikko, täynnä mukaansatempaavaa menoa ja meininkiä, vauhtia ja jännitystä! Susien kasvattama ihmispoika Mowgli ja musta pantteri Bagheera seikkailevat läpi viidakon kohdaten leppoisaa karhun elämää viettävän Baloon, rytmikkään Louisen, hurjan ihmissyöjätiikeri Shere Khanin ja monet muut hulvattomat ystävät. Suomeksi puhutun elokuvan ikäraja on K7, vanhempien harkinnalla ikärajajousto on kolme vuotta.

Elokuvan jälkeen alkaa teemaan sopiva leffatyöpaja, jossa tutustutaan animaation tekemiseen älypuhelimia hyödyntäen. Työpaja sopii koko perheelle.

Tapahtuman järjestää Pohjois-Karjalan elokuvayhdistys yhteistyössä Kontiolahden kulttuuripalvelujen kanssa. Lastenelokuvanäytökset ja -työpajat ovat saaneet Joensuun kaupungin kulttuuriavustusta sekä Karjalaisen kulttuurin edistämissäätiön apurahan.

Päivän aikataulu:
14.00 Viidakkokirja-elokuvanäytös (76 min)
15.20 Koko perheen animaatiotyöpaja

Paikka:
Lehmon monarin sali, Kylmäojantie 49, 80170 Lehmo