Sisältöjulkaisija

angle-left Lasten Kontiolahti – Koko perheen tapahtumapäivä vie karnevaalitunnelmaan ensi viikolla

Lasten Kontiolahti – Koko perheen tapahtumapäivä vie karnevaalitunnelmaan ensi viikolla

Lasten Kontiolahti -päivä järjestetään lauantaina 14.8.2021 kello 10–14 kirkonkylän urheilukeskuksessa jäähallin viereisellä nurmialueella ja tapahtumakentällä. Lasten Kontiolahti -päivää juhlitaan karnevaali- ja sirkustunnelmissa: Teatteri-Traktorin osallistava Aarresaari-esitys vie seilaamaan merirosvojen kanssa ja Sirkus Supiaisen teltassa pääsee maagisen sirkusmaailman tunnelmaan!

Sirkus- ja teatteriesityksien lisäksi pääset mukaan karnevaaliin osallistumalla toimintaan urheiluseurojen, kyläyhdistysten ja muiden paikallisten toimijoiden järjestämissä toimintapisteissä. Pääset kokeilemaan muun muassa tarkkuus- ja nopeuslaukaisutaitojasi, taiteilemaan kuvataidetyöpajassa sekä askartelemaan kierrätys- ja luonnonmateriaaleista.

Pomppulinnoja nousee tapahtuma-alueelle useita ja taaperoille on tietenkin omansa! Turvallisen pomppimisen varmistaa Kontiolahden nuorisovaltuusto. SPR:n Nallesairaalassa voit hoitaa pehmoleluille ja nukeille sattuneet haaverit, ja Pihamäen ponit vievät lapsia ajelulle. 4H:n nuorten yrittäjien kahviosta saa kahvin tai mehun kaveriksi niin suolaista kuin makeaa ja onpa alueelle tulossa lettujenpaistajakin, tapahtumamakkaroita unohtamatta.

Tapahtumajärjestelyissä kiinnitetään erityistä huomiota terveysturvallisuuteen. Suosittelemme maskien käyttöä ja riittävän turvavälin pitämistä toisiin tapahtuman asiakkaisiin. Toimintapisteillä ja tapahtumainfossa on käsidesiä tarjolla ja infosta saat tarvittaessa myös maskin käyttöösi.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Seuraa tiedottamista kunnan some-kanavissa. Tervetuloa mukaan virittäytymään karnevaalitunnelmaan!

Lasten Kontiolahti -päivä 14.8.2021 klo 10–14