Sisältöjulkaisija

angle-left Lehmon etätyötilalle uusi paikka ja laajemmat aukioloajat

Lehmon etätyötilalle uusi paikka ja laajemmat aukioloajat

Lehmon uusi etätyötila sijaitsee edelleen Lehmon palvelukeskuksessa (os. Kylmäojantie 49), mutta sen sijainti on vaihtunut terveysaseman puolelle. Ulkosisäänkäynti etätyötilaan on terveysaseman varauloskäynnin kautta. Ovessa on ”Etätyötila” -kyltti. Etätyötila on toimistohuone, jonka varustuksena on sähköpöytä ja toimistotuoli sekä langaton wifi-verkko. Uudessa tilassa on laajemmat aukioloajat: ma-su klo 7–20.

Kirkonkylän kirjastossa (os. Puutarhatie 5) on ns. hiljainen etätyötila, joka on avoinna kirjaston palveluaikoina ja omatoimisopimuksen tehneille ma-su klo 7–21. Molempien etätyötilojen tilavaraukset tehdään omatoimisesti Joustotoimisto Oy:n Flex-nettivarauspalvelun kautta, mikä edellyttää sähköpostiosoitetta. Palvelu on maksuton.

­­–  Kontiolahden kunta avasi talvella 2023 kaksi etätyötilaa – toisen kirkonkylälle ja toisen Lehmoon. Kunnan tarkoituksena on lisätä asukkaiden joustavia mahdollisuuksia työntekoon ja samalla vähentää työmatkaliikenteen päästöjä. Etätyötilojen kehittäminen liittyy Kontiolahden kunnan ilmasto- ja energiatyöhön sekä Hinku-verkoston toimintaan, kertoo ympäristöpäällikkö Antti Suontama.

Flextila – Etätyötilojen nettivarausjärjestelmä
Päästöt kuriin – tehokkaasti kohti vähähiilisyyttä -hanke
Hinku-verkosto