Sisältöjulkaisija

angle-left Lipunmyynti auki ampumahiihdon MC-avaukseen Kontiolahdella – pakettimatkoja Keski-Euroopasta

Lipunmyynti auki ampumahiihdon MC-avaukseen Kontiolahdella – pakettimatkoja Keski-Euroopasta

 

Maailmancup-kauden avaus marras-joulukuussa tarjoaa seitsemän kisapäivää ja kymmenen starttia.

Lipunmyynti ampumahiihdon maailmancup-kauden 2024-25 avaukseen ja Suomen osakilpailuun on avattu.

Seitsemästä kisapäivästä ja kymmenestä startista koostuva ohjelma on laajin, jota Kontiolahdella on yhden maailmancup-tapahtuman aikana milloinkaan järjestetty.

Yksi kilpailuista on lyhennetty normaalimatka, jota testattiin maailmancupissa ensimmäisen kerran viime tammikuussa Italian Anterselvassa.

”Ohjelma on suomalaisittain poikkeuksellisen monipuolinen. Takaa-ajoa lukuun ottamatta se kattaa kaikki maailmancupin kilpailumuodot”, sanoo lipunmyynnistä vastaava Jarno Lautamatti Kontiolahden Urheilijoista. 

 

Pakettimatkoja Keski-Euroopasta

Suomessa marraskuun viimeisenä päivänä käynnistyvä maailmancup kiertää Kontiolahden lisäksi seitsemässä muussa maassa ja kahdeksalla paikkakunnalla.

MM-kisat järjestetään helmikuun puolivälissä Sveitsin Lenzerheidessa, ja maailmancup päättyy maaliskuussa Norjan Holmenkollenilla.

Keskieurooppalaisille faneille on tarjolla kuuden päivän pakettimatkoja Kontiolahden tapahtumaan. Pakettimatkojen charter-lennot lähtevät Münchenistä, ja vieraat majoittuvat Kolilla, Break Sokos Hotel Koli Kylä -hotellissa.

”Olemme ylpeitä, että voimme tarjota ampumahiihdon keskieurooppalaisille kannattajille pakettimatkan omilla suorilla lennoilla Joensuuhun. Olemme koonneet kaksi kuuden päivän pakettia. Niiden aikana on mahdollista kokea ampumahiihtokisojen lisäksi upean Kolin maisemat. Meille tämä on erinomainen tilaisuus tarjota Pohjois-Karjalaa vaihtoehtona Lapin matkailulle”, sanoo matkanjärjestäjä Kon-Tiki Finlandin Kimmel Levonen.

 

Alle 12-vuotiaat maksutta

Lippuja on tarjolla stadionin pääkatsomoon sekä latukatsomoon. VIP-lippuihin kuuluu paikka VIP-katsomossa sekä VIP-teltan palvelut buffet-tarjoiluineen.    

Eläkeläisille, lapsille ja opiskelijoille on alennetut hinnat.  

”Uutta on se, että alle 12-vuotiaat pääsevät nyt huoltajan seurassa sekä latu- että pääkatsomoon maksutta”, Lautamatti sanoo.

Hän on tyytyväinen, että yleisöpalveluja päästään usean vuoden tauon jälkeen suunnittelemaan samaan tyyliin kuin ennen koronapandemiaa.

”Tunnelmallinen yleisöteltta on tärkeä vetovoimatekijä, jota ei televisioruudun kautta pääse kokemaan. Yleisöteltan ja koko alueen palvelut ovat parhaillaan työn alla, ja kerromme niistä lisää alkusyksyn aikana”, Lautamatti sanoo.      

 

INFO: Ampumahiihdon maailmancup-kauden avauksen ohjelma Kontiolahdella 30.11.-8.12.2024

Ohjelma ja liput
Vip-liput 
Matkapaketit Keski-Euroopasta