Sisältöjulkaisija

angle-left Maksuttomat kisakuljetukset Kontiolahdelta ja Joensuusta – katso aikataulut ja reitit

Maksuttomat kisakuljetukset Kontiolahdelta ja Joensuusta – katso aikataulut ja reitit

Maksuttomat yleisökuljetukset ampumahiihtostadionille kulkevat Joensuun keskustasta, Kontiolahden kirkonkylältä sekä Lehmosta jokaisena kisapäivänä 3.–6. maaliskuuta.

Joensuun kaupunki ja Kontiolahden kunta järjestävät yleisölle maksuttomat linja-autokuljetukset ampumahiihdon maailmancupissa Kontiolahdella jokaisena kisapäivänä torstaista sunnuntaihin 3.–6. maaliskuuta.
Joensuussa linja-autojen lähtö- ja paluupiste on keskustassa Torikadulla torin kohdalla. Kontiolahdelta linja-autot ajavat sekä kirkonkylältä (linja-autoasema) että Lehmosta (Lehmon koulu, Kylmäojantie 6). Lehmon bussit kiertävät myös Kylmäojan koululla.

Linja-autokuljetukset stadionille käynnistyvät arkisin kaksi tuntia ja viikonloppuna kaksi tuntia ja 15 minuuttia ennen ensimmäistä kisastarttia. Ensimmäiset paluukyydit lähtevät stadionilta 15–20 minuuttia ennen kisan päättymistä. Linja-autot lähtevät reitin ja päiväkohtaisen aikataulun mukaan 15–30 minuutin välein.

Maksuttomat yleisökuljetukset Joensuusta, Kontiolahden kirkonkylältä ja Lehmosta

Reitti Joensuusta:
•    Lähtö ja paluu: Joensuun torin kohdalta Torikadulta.
Reitti Lehmosta:
•    Lähtö ja paluu: Lehmon koulu (Kylmäojantie 6). Kyytiin ja kyydistä voi nousta myös reitin varrella (Kylmäojantie–Kruununtie–Napakympintie). Bussit kiertävät myös Kylmäojan koululla menomatkalla sekä paluumatkalla, jos paluukyydissä on Kylmäojan koululle matkustavia.
Reitti Kontiolahden kirkonkylältä:
•    Lähtö ja paluu: Linja-autoasema (Puistotie). Kyytiin ja kyydistä voi nousta Keskuskadun kaikilta pysäkeiltä.

Katso kuljetusten aikataulut