Sisältöjulkaisija

angle-left Mitä kuuluu? -kampanja on jälleen käynnistynyt

Mitä kuuluu? -kampanja on jälleen käynnistynyt

Mitä kuuluu? -yrityskampanja toteutetaan jo toista kertaa Heinävedellä, Ilomantsissa, Kontiolahdella, Liperissä, Outokummussa ja Polvijärvellä. Kampanjan aikana asiantuntijat ovat aktiivisesti yhteydessä yrityksiin ja kysyvät yritysten kuulumisia. Kevään aikana asiantuntijat tapaavat mahdollisuuksien mukaan yrityksiä myös kasvotusten yrittäjätapahtumissa ja yrityskäynneillä.

Mitä kuuluu? -kampanja toteutettiin ensimmäisen kerran keväällä 2021, jolloin tavoitettiin yhteensä 750 yritystä. Yrityksiä kiinnostivat erityisesti rekrytointiasiat, digiasiat sekä yrityksen kasvu ja kehitys, myös haasteellinen kevät näkyi kampanjassa. Tänä vuonna tavoitteet ovat vieläkin korkeammalla, sillä tavoitteena on olla yhteydessä jopa 900 yrityksen kanssa. Kampanjaan osallistuvat kunnat painottavat tänä keväänä eri teemoja, esimerkiksi rekrytointeja ja osaavan työvoiman saatavuutta, omistajanvaihdoksia, digiasioita, yrityksen kasvua ja kehitystä sekä terveisiä kunnalle ja muille toimijoille. Kampanjan avulla myös yhdistetään useamman toimijan osaaminen ja palvelut, jotta voidaan palvella yrityksiä paremmin kuin mihin yksi toimija yksin pystyy.

Yrityksiin ollaan kampanjan aikana yhteydessä tekstiviestillä ja puhelimitse, mutta loppukeväällä pyritään järjestämään myös, turvallisuusnäkökulmat huomioiden, yrittäjätapaamisia ja yrityskäyntejä.

Mitä kuuluu? -yrityskampanja toteutetaan Kontiolahdella viikolla 8 (21.– 25.2.2022), Outokummussa viikolla 12 (21.–25.3.2022), Polvijärvellä viikolla 14 (4.–8.4.2022), Ilomantsissa viikolla 17 (25.–29.4.2022), Liperissä viikolla 19 (9.–13.5.2022) ja Heinävedellä viikolla 22 (30.5.–3.6.2022).

Kampanjaa ovat toteuttamassa Heinäveden, Ilomantsin, Kontiolahden, Liperin, Outokummun ja Polvijärven lisäksi Kontionloikka Oy, Lipertek Oy, Pohjois-Karjalan TE-toimisto, YTYÄ! – YhteisTYÖLLÄ tuloksiin -hanke ja Business Joensuu Oy.