Sisältöjulkaisija

angle-left Pohjois-Karjalan 77. maakuntaviesti hiihdetään Kontiolahden ampumahiihtostadionilla lauantaina

Pohjois-Karjalan 77. maakuntaviesti hiihdetään Kontiolahden ampumahiihtostadionilla lauantaina

Pohjois-Karjalan maakuntaviestiin osallistuu tänä vuonna 10 kuntajoukkuetta, joista kahdeksan hiihtää viestin A-sarjassa ja kaksi B-sarjassa. Kuntajoukkueista löytyy monta mielenkiintoista nimeä nuorten SM-hiihdoissa mitaleja hiihtäneistä Voutilaisten sisaruksista ampumahiihdon maailmancupeista tutuiksi tulleisiin Heikki Laitiseen ja Tero Seppälään. Kaveri- ja työporukoille suunnatussa C-sarjassa on jälleen varsin runsas osanotto, sillä neljän osuuden viestissä on mukana peräti 16 joukkuetta.

Minimaakuntaviesti hiihdetään jo aamupäivällä klo 10 alkaen ennen varsinaista maakuntaviestiä, ja siihen on tulossa 11 joukkuetta. Maakuntaviesti starttaa lauantaina klo 12. Ampumahiihtostadionin kahvio palvelee kilpailijoita ja katsojia kisapäivän ajan.

Päivän ohjelma:
8.00 Kilpailukanslia avautuu, mediakeskus
9.00 Lipunnosto
10.00 Minimaakuntaviestin lähtö
11.15 Kontiolahden kunnan tervehdys
11.30 Minimaakuntaviestin palkintojen jako, mediakeskus
12.00 Maakuntaviestin lähtö (A/B/C)
14.30 Maakuntaviestin palkintojen jako, mediakeskus

Maakuntaviestitapahtuman järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Kontiolahden kunta ja Kontiolahden Urheilijat ry. Lisätietoja tapahtumasta sekä lähtölistat ovat nettisivulla:
https://kontiolahtibiathlon.com/kontiolahden-urheilijat/tapahtumat/maakuntaviesti-2024

Sanomalehti Karjalainen tekee maakuntaviestistä live-lähetyksen tilaajien katsottavaksi osoitteessa www.karjalainen.fi/live.