Sisältöjulkaisija

angle-left Sirkuskurssi 3.–6.-luokkalaisille toukokuussa

Sirkuskurssi 3.–6.-luokkalaisille toukokuussa

Supersuosittu sirkusleiri saa ennakkomaistiaisia toukokuussa viikonlopun kestävän sirkuskurssin muodossa! Opettajana on sirkusleireiltäkin tuttu sirkustaiteilija Mari Pyykkönen.

Sirkuskurssilla tutustutaan eri sirkuslajeihin, mm. akrobatian, jongleerauksen ja tasapainoilun perusteisiin. Kurssi mahdollistaa taitojen itsenäisen opiskelun kurssin jälkeen. Opetuksessa edetään jokaisen oman tuntemuksen mukaan, joten kaikki halukkaat pääsevät mukaan sirkuksen ihmeelliseen maailmaan. Aikaisempaa kokemusta sirkuslajeista ei vaadita, mukaan kurssille voi liittyä opettelemaan myös alkeita.

Sirkuskurssi järjestetään Kylmäojan koulun liikuntasalissa 4.–5.5.2024. Opetusta on lauantaina ja sunnuntaina klo 9–14, kurssin kesto on yhteensä 10 tuntia. Opetuksen välissä pidetään lounastauko. Kurssi on tarkoitettu 3.–6.-luokkalaisille ja osallistujat ovat vakuutettuja opetuksen ajan. Osallistujille lähetetään sähköpostitse ennen kurssia kirje, jossa kerrotaan tarkemmin kurssin sisällöstä ja mitä tarvitset mukaan sirkusviikonloppuun.

Sirkuskurssille ilmoittaudutaan kunnan verkkokaupan kautta, shopkontiolahti.fi, ja ilmoittautuminen alkaa perjantaina 22.3.2024. Sirkuskurssille mahtuu 14 osallistujaa.

Sirkuskurssi on osallistujille maksuton. Sirkuskurssin järjestää Sirkus Supiainen ja Kontiolahden kulttuuripalvelut, ja sen järjestämiseen on saatu EU:n maaseuturahaston tukea.