Sisältöjulkaisija

angle-left Tutustu Kontiolahden tämänhetkiseen ja tulevaan tonttitarjontaan

Tutustu Kontiolahden tämänhetkiseen ja tulevaan tonttitarjontaan

Heikinpellon alueella on tällä hetkellä haettavana yksi myyntitontti ja yksi vuokratontti. Alueella on myös kaksi paritalotonttia ja kaksi rivitalotonttia tarjouskilpailussa. Heikinpellon alueen yksi vahvuuksista on sijainti. Kevyesti unet silmistä karistava kävelymatka päiväkotiin ja koululaisille vähän pidempi matka pian valmistuvaan yhtenäiskouluun. Bussipysäkit koulun kohdilla, joten aamulla ei tarvitse välttämättä omaa autoa käynnistellä. Pyörälläkin pääsee mukavasti sujuttelemaan pyöräteitä pitkin vaikka kaupunkiin Torikahviolle saakka. Jos näistä tonteista ei mieleistä löydy, Soralan alueella on myynnissä viisi paritalotonttia ja yksi omakotitontti. Eikä kaupunkiinkaan ole kuin vain muutama kilometri, ajaa sitten hyviä pyöräteitä pitkin, bussilla tai omalla autolla.

Kärjen alueella Höytiäisen läheisyydessä kirkonkylän pohjoisosassa on haettavana yksi paritalotontti ja kolme omakotitalotonttia sekä kaksi rivitalotonttia.

Kontioniemessä ja Kruununrannan alueella lähellä upeaa Höytiäistä, kaunista golfkenttää ja kansainvälistäkin kuuluisuutta niittävää ampumahiihtostadionia on yhteensä neljä eri kokoista ja hintaista tonttia. Mikä näistä olisi sopiva paikka asua?

Jos etsii maaseudun rauhaa ja kaavatontteja suurempaa paikkaa kodille, on tarjolla muutama haja-asutusalueen tonttikin. Esimerkiksi alakoulun läheisyydessä Varparannalla on vielä tontteja ja Selkien alueellakin on yksi, Venejoen aluetta unohtamatta.

Tulevaa tonttitarjontaa – kannattaa olla kuulolla:

Lehmon Soralan alueelle on tulossa lisää AP-tontteja korttelista 752 tämän kevään 2022 kuluessa. Samoin kirkonkylältä Kärjen alueen Saposenpistolta tulee yhdeksän omakotitalotonttia hakuun.  

Kesän kääntyessä syksyyn Lehmon Heikinpellon alueelta tulee haettavaksi kuusi yhden perheen omakotitalotonttia.

Kruununrannasta ei tule uusia tontteja hakuun kuluvan vuoden aikana.

Karhulan alueen kaavoitus Vanhan Nurmeksentien ja Pielisjoen välisellä alueella on vielä kesken. Alueen tontteja tulee tarjolle aikaisintaan vuoden 2023 syksyllä.

Tonttipalveluun