Sisältöjulkaisija

angle-left #SupportKontiolahti-kampanja on polkaistu käyntiin

#SupportKontiolahti-kampanja on polkaistu käyntiin

Ampumahiihdon maailmancupin järjestämisen turvaamiseksi Kontiolahdella on Pohjois-Karjalassa käynnistynyt kampanja. Kumppaneiden ja kansalaisten aloitteesta syntyneeseen #SupportKontiolahti-kampanjaan on sosiaalisessa mediassa jo ilmoittautunut pohjoiskarjalaisia yhteisöjä. Myös viikonloppuna kansainvälisen uransa päättänyt ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen on mukana kampanjassa. 

Koronaviruksen etenemisen hillitsemistä varten tapahtuma järjestettiin ilman yleisöä ja minimiin kutistetulla kisaorganisaatiolla. Yleisökiellon myötä kisajärjestäjä Kontiolahden Urheilijat jäi ilman lipunmyyntituloja, joiden määräksi oli etukäteen arvioitu 400 000 euroa.

─ Taloudellista tukea voivat osoittaa niin tapahtumaan lippuja ostaneet kansalaiset ja yritykset kuin henkilöt, jotka eivät vielä lippuja ennättäneet ostaa, sanoo Kontiolahden Urheilijat ry:n puheenjohtaja Kimmo Turunen.

Järjestäjä selvittää tapahtumaan ostettujen lippujen palauttamiseen liittyviä käytännön kysymyksiä lipunmyynnistä vastanneen Lippu.fi:n kanssa.

─ Halutessaan lipun ostanut voi osoittaa tukeaan jättämällä perimättä lipun hinnan. Toinen tukivaihtoehto on, että lippuja voi siirtää marraskuun maailmancup-tapahtumaan. Jos ei halua ohjata rahoja järjestäjän tappioiden kattamiseksi, lipun ostanut voi periä maksut itselleen.

Lisää aiheesta:

Sanomalehti Karjalainen

Kontiolahti Biathlon