Sisältöjulkaisija

angle-left Äänestys Kontiolahden 150-vuotisjuhlavuoden kuosista on käynnistynyt

Äänestys Kontiolahden 150-vuotisjuhlavuoden kuosista on käynnistynyt

Kuntalaiset pääsevät nyt valitsemaan Kontiolahden kunnan 150-vuotisjuhlavuoden kuosin. Kontiolahden kunta järjesti aiemmin tänä vuonna Oodi Kontiolahdelle -kuosisuunnittelukilpailun, joka poiki ilahduttavan paljon ehdotuksia. Kilpailussa oli 24 osallistujaa, joista osa lähetti kisaan useamman kuin yhden työn.

Kuosisuunnittelukilpailun raati valitsi kolme työtä, joista kuntalaiset äänestävät suosikkinsa. Äänestää voi 27.9.–12.10.2022 välisenä aikana sähköisen linkin kautta. Paperiseen kyselyyn on mahdollista vastata Kontiolahden kunnantalolla osoitteessa Keskuskatu 8, Kontiolahti. Lisäksi pop-up-kysely viedään pistomaisesti vastattavaksi erilaisiin tapahtumiin ja kunnan toimipaikkoihin, kuten päiväkoteihin ja kouluihin.

Kontiolahden kunta järjesti Oodi Kontiolahdelle -kuosisuunnittelukilpailun taiteilijoille, tekstiilisuunnittelijoille, graafisille suunnittelijoille ja kuvittajille, joilla on jokin kytky Pohjois-Karjalaan. Kuosisuunnittelukilpailussa pyydettiin työtä, joka ilmentää Kontiolahden luontoa tai kulttuuriperintökohteita. Kuosilla halutaan juhlistaa ensi vuonna 150 vuotta täyttävää Kontiolahtea. Kuosin on kuitenkin tarkoitus jäädä käyttöön myös juhlavuoden jälkeen.

Voittajakuosi julkistetaan lokakuussa.

Kyselyyn

Aiheesta lisää nettisivuillamme