Sisältöjulkaisija

angle-left Anna ehdotuksesi Kontiolahden vuoden palkittavista 15.11. mennessä

Anna ehdotuksesi Kontiolahden vuoden palkittavista 15.11. mennessä

Taas on tullut se aika vuodesta, kun Kontiolahden kunta palkitsee toimijoita kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotyössä. Palkittavia voi ehdottaa sähköisesti alla olevia linkkejä käyttäen viimeistään 15.11. Päätökset palkintojen saajista tehdään sivistyslautakunnan kokouksessa, ja palkinnot jaetaan erikseen ilmoitettavalla tavalla joulukuussa. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kunta ei järjestä Vuoden loistavimmat -palkitsemisjuhlaa yleisötilaisuutena.

Kulttuuripalkinto voidaan myöntää yhdelle tai useammalle kontiolahtelaiselle tai Kontiolahdessa merkittävästi vaikuttaneelle ammattitaiteilijalle, taiteen harrastajalle, kulttuurijärjestölle tai -ryhmälle. Palkinnon myöntämisen perusteena on aktiivinen toiminta jollakin taiteen alalla, saavutettu erinomainen taso tai toiminnalla kunnalle tuotettu julkisuus.

Kulttuuripalkinto

Nuorisopalkinto voidaan myöntää yhdelle tai useammalle kontiolahtelaiselle nuorelle, ryhmälle tai nuorisoyhdistykselle vuoden aikana suoritetusta merkittävästä teosta. Palkinnon myöntämisen perusteena on aktiivinen toiminta jollakin nuorisotoiminnan alalla, saavutettu erinomainen taso tai toiminnalla kunnalle tuotettu julkisuus. 

Nuorisopalkinto

Liikunnan palkittavia voi ehdottaa useammassa kategoriassa: vuoden urheilija/joukkue, vuoden valmentaja/ohjaaja, vuoden urheilujohtaja/urheiluseura sekä vuoden liikuttaja, joka on omalla toiminnallaan tai esimerkillään saanut muut liikkumaan.

Liikunnan palkitsemiset