Sisältöjulkaisija

angle-left Haku perusopetuksen iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2021–2022 alkaa 9.4.2021

Haku perusopetuksen iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2021–2022 alkaa 9.4.2021

Hakuaika lukuvuoden 2021–2022 iltapäivätoimintaan on 9.4.–11.6.2021.

Kerhopaikkaa haetaan sähköisesti Wilmassa. Hakulomake löytyy 9.4. alkaen Wilman ”Hakemukset ja päätökset” -välilehdeltä. Hyväksymällä sähköisen hakulomakkeen täyttämisen yhteydessä sähköisen tiedoksiannon saat kerhopaikkapäätöksen kesäkuussa kätevästi Wilmassa tiedoksesi. Sähköistä hakemusta koskevat tukipyynnöt voi osoittaa Wilman pääkäyttäjä Birgitta Tiihoselle Wilman kautta tai sähköpostitse birgitta.tiihonen@kontiolahti.fi. Jos sähköinen asiointi Wilmassa ei ole mahdollista, kerhopaikkaa voi hakea myös aamu- ja iltapäivätoiminnan sivulta löytyvällä lomakkeella.

Kontiolahden kunnassa toiminta järjestetään sivistyslautakunnan hyväksymän toimintasuunnitelman mukaisesti iltapäivätoimintana. Aamutoimintaa järjestetään vain Lehmon koululla, jossa toimivat keskitetysti kuntamme alakoulujen pienryhmät.

Minimiryhmäkoko iltapäiväkerhoryhmän perustamiselle on 10 oppilasta. Kohderyhmään kuuluvat kaikki 1. ja 2. vuosiluokkien oppilaat sekä muiden vuosiluokkien oppilaista erityisen tuen piiriin kuuluvat.

Uuden lukuvuoden alkaessa (ke 11.8.2021) aloittavat iltapäiväkerhoryhmät perustetaan sitovien, määräaikaan mennessä toimitettujen hakemusten pohjalta. Lukuvuoden toiminnan aikana olemassa oleviin iltapäiväkerhoihin on käynnissä jatkuva haku. Uusia kerhoja perustetaan varsinaisen hakuajan jälkeen toimitettujen hakemusten pohjalta aikaisintaan syyskuussa.

Lisätietoa aamu- ja iltapäivätoiminnasta.