Sisältöjulkaisija

angle-left Joulunavaus tuo pimeneviin iltoihin lämmintä tunnelmaa

Joulunavaus tuo pimeneviin iltoihin lämmintä tunnelmaa

Kontiolahden kunnan joulunavaus järjestetään Kontiolahden torilla keskiviikkona 30.11.2022 kello 17–20. Tänä vuonna joulunavauksen ohjelmassa on huomioitu erityisesti lapset ja lapsiperheet. Joulunavaus järjestetään yhteistyössä Kontiolahden seurakunnan kanssa. Seurakuntakeskuksessa on jouluaskartelua lapsille, joululaulujen laulamista ja tarjolla on lämmintä glögiä sekä pipareita.

Teatteri-Traktorin Karhuorkesteri viihdyttää jouluisilla lauluilla ja heidän ohjelmistoonsa mahtuu myös kuvittelemaan ja liikkumaan osallistavia osuuksia. Karhuorkesterin esityksessä on reipasta meininkiä ja esityksen jälkeen on mahdollista osallistua työpajoihin. Sirkustaiteilija Miika Nuutinen pitää myös jongleeraustyöpajan, ja joulunavaus huipentuu hänen esitykseensä, josta ei puutu jännitystä tai tulta. Työtanhuan bändikerho esittää joululauluja ja Joulupukkikin on luvannut tulla tervehtimään meitä kesken joulukiireidensä!

Joulutori avautuu yleisölle kello 17 ja ohjelma alkaa kello 18.

Joulunavauksen joulutorille haetaan paikallisia toimijoita

Joulunavauksen joulutorille haetaan järjestöjä, yrityksiä ja muita paikallisia toimijoita järjestämään myyjäisiä, työpajoja sekä mahdollisesti muuta ohjelmaa.

Joulutorille voi ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen sini-tuuli.muttonen@kontiolahti.fi 20.11.2022 mennessä.