Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden matkailuesite on päivitetty

Kontiolahden matkailuesite on päivitetty

Kesä lähestyy ja Kontiolahti kutsuu aktiivisia seikkailijoita sekä luonto- ja elämysmatkailijoita vierailemaan monipuolisissa kohteissa! Tulevasta matkailukesästä ennakoidaan vilkasta, kun kotimaan matkailun suosio jatkaa kasvuaan. Kontiolahti tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet elämyksiin luontokohteiden läheisyydessä.

Kontiolahden matkailuesite on jälleen päivitetty yhteistyössä alueen matkailutoimijoiden kanssa. Matkailuesitteeseen on koottu tiedot alueen matkailukohteista ja toimijoista. Esitteen paperiversion voi löytää lukuisista matkailukohteista ja muista paikoista kunnan alueella. Olipa sitten paikallinen, vierailemassa pidemmällä tai lyhyellä vierailulla, kannattaa napata esite mukaan. Sen avulla voi suunnitella esimerkiksi matkan ohjelman tai ruokailu- ja majoituspaikat. Matkailusivustolta saa tietoa esimerkiksi ohjelmapalveluista, luonto- ja retkeilykohteista, majoitusmahdollisuuksista tai vaikkapa sotahistoriakohteista Kontiolahdella. Sivustolla on julkaistu sotahistoriakartta, jossa on yli 40 sotahistoriaan liittyvää kohdetta.

Matkailun viikko-ohjelma

Toiveissa ohjelmaa ja tekemistä kesäpäivälle? Kesän viikko-ohjelma tarjoaa monia mahdollisuuksia valmiiksi aikataulutettuna. Tulevalle kesälle kolmatta kertaa julkaistava ohjelma sisältää tekemistä ja erilaisia tapahtumia kesän ajalle Kontiolahden alueella. Viikko-ohjelma julkaistaan touko–kesäkuun vaihteessa matkailusivustolla. Tervetuloa nauttimaan kesästä Kontiolahdelle!

Kuva: Salama Visual

Matkailusivustolle

Ilmakuva vesistöstä