Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahden nuorisovaltuusto alkaa myöntää toimintatukea nuorten toimintaan

Kontiolahden nuorisovaltuusto alkaa myöntää toimintatukea nuorten toimintaan

Kontiolahden nuorisovaltuusto alkaa myöntää toimintatukea nuorten itsensä toteuttamiin tapahtumiin, retkiin tai muuhun uuteen toimintaan. Tukea haetaan erillisellä lomakkeella ja hakemukset käsitellään nuorisovaltuuston kokouksissa. Tänä vuonna tuettaviin kohteisiin on varattu nuorisovaltuuston omasta budjetista 1000 euroa.

– Jonkinlaista toimintatuen jakomahdollisuutta on toivottu ja suunniteltu jo pidemmän aikaa. Nyt tämä vihdoin saadaan toteutumaan, toteaa nuorisovaltuuston puheenjohtaja Akseli Sinkkonen.

Tukeen ovat oikeutettuja 13–19-vuotiaat kontiolahtelaiset nuoret tai nuorten ryhmät. Ryhmien ei tarvitse edustaa rekisteröityä yhdistystä.
Tukea voi hakea projektin tai pienen idean toteuttamiseen, kuten liikunta- tai harrastevälineiden hankintaan tai erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Tuettavan toiminnan tulee olla päihteetöntä sekä nuorten itsensä suunnittelemaa ja toteuttamaa. Toiminnasta vaaditaan loppuraportti ja valokuva toteutetusta toiminnasta.

Nuorisovaltuuston tuki on matalan kynnyksen toimintaa. Mahdollinen tuki maksetaan joustavasti etukäteen tai jälkikäteen – nuorisovaltuusto voi myös ostaa haettavan palvelun tai tuotteen.

– Toivottavasti saamme paljon erilaisia ja innovatiivisia hakemuksia, nuorisovaltuusto toteaa yhteen ääneen.

Lisätietoja aiheesta ja hakemuspohja