Sisältöjulkaisija

angle-left Kontiolahti hakee kunnanjohtajaa luotsaamaan kasvukuntaa

Kontiolahti hakee kunnanjohtajaa luotsaamaan kasvukuntaa

Kunnanjohtajan haku on käynnistynyt Kontiolahdella. Kontiolahden kunnanhallitus päätti 18.1. kokouksessaan julistaa toistaiseksi voimassa olevan kunnanjohtajan viran haettavaksi.

Kunnanhallitus nimesi valintaa valmistelevaan työryhmään kunnanvaltuuston ja kunnanhallituksen puheenjohtajistot sekä talousjohtajan ja henkilöstöpäällikön.

Kunnan johtoon etsitään henkilöä, jolla on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta vaativista johtamistehtävistä ja talouden osaamista. Perehtyneisyys kunnallishallintoon ja elinvoiman edistämiseen katsotaan eduksi. Lisäksi hyviä yhteistyö-, viestintä- ja esimiestaitoja sekä strategista johtamisosaamista ja vahvaa kehittämisotetta pidetään arvossa.

Kunnanjohtajan haku päättyy 9.2.2021 kello 15.00. Haastattelut ja soveltuvuusarvioinnit pyritään tekemään helmikuun aikana. Tavoitteena on, että uuden kunnanjohtajan valinta on maaliskuussa.

Kunnanhallitus myönsi 18.1. pidetyssä kokouksessaan eron Jere Penttilälle, joka jätti irtisanoutumisilmoituksensa viime viikolla. Penttilä on toiminut Kontiolahden kunnanjohtajana vuodesta 2013.

Kunnanjohtajan hakuilmoitus on kokonaisuudessaan Kontiolahden kunnan nettisivuilla osoitteessa www.kontiolahti.fi/avoimet-tyopaikat.