Sisältöjulkaisija

angle-left Lehmon yhtenäiskoulun rakentaminen alkaa ensi viikolla

Lehmon yhtenäiskoulun rakentaminen alkaa ensi viikolla

Lehmossa yhtenäiskoulun rakentaminen käynnistyy ensi viikolla. Työmaa-alueen aitaaminen on tehty ja työmaan perustaminen on parhaillaan käynnissä. Kokonaisuuden varsinainen rakentaminen käynnistyy yhtenäiskoulun A-osan perustustöillä ensi viikolla.

Yhtenäiskoulu pitää sisällään kaksikerroksisen uudisrakennusosan (A-osa), uuden liikuntasalin (B-osa), peruskorjattavan/muutettavan osan (C-osa) ja peruskorjattavan E-osan.
A-osaan tulevat pääosin opetustilat sekä opettajien työ- ja taukotilat. Lisäksi uudisrakennusosaan tulevat keittiö ja ruokailutila sekä oppilashuollon tilat. B-osaan sijoittuvat uusi liikuntasali ja kuntosali. C-osa muutetaan kädentaitojen tilaksi ja E-osaan tulee opetuksen ja esiopetuksen tiloja.

Yhtenäiskoulun rakentaminen etenee vaiheittain. Nyt käynnistyvän uudisrakennusosan rakentaminen kestää vuoden 2022 lokakuuhun asti. C-osan muutostöiden on tarkoitus valmistua ensi vuoden elokuussa ja E-osan muutostöiden puolestaan ensi vuoden loppuun mennessä. Uusi B-osa on valmis kesäkuussa 2023.

Lehmon yhtenäiskoulun urakoitsijana toimii Rakennusliike K. Tervo Oy.