Sisältöjulkaisija

angle-left Loikalla tulevaisuuteen

Loikalla tulevaisuuteen

Kontiolahden kunnan kehitysyhtiön Kontionloikka Oy:n vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Paikallisesti palvelevalle ja nopeasti yritysten kysymyksiin vastaavalle toimintamallille on selkeästi ollut kysyntää kunnan alueella. Yrittäjille on myös järjestetty koulutusta tuotteistamiseen ja palvelumuotoiluun liittyen. Kesän aikana tuodaan esille uudella tavalla kunnan alueen matkailukohteita ja -yrityksiä.

Vuoden alusta alkaen kontionloikkalaiset ovat työskennelleet kunnan alueen yritysten ja yrittäjien parissa erilaisissa kehittämistoimissa. Alkuneuvonnan asiakkaita eli yrityksen perustamista suunnittelevia on ollut tasaisesti liikkeellä. On erityisen hienoa huomata, että yrittäjyys kiinnostaa kunnassa.

Yrittäjiä palvellaan loistavimmalla asenteella esimerkiksi investointi- ja rahoitushakemusten laatimisessa, erilaisissa kehittämisprojekteissa sekä toimitila-asioissa. Vastauksen saa mieltä askarruttaviin, yritystoimintaan tai yrittäjyyteen liittyviin kysymyksiin maksutta ja luottamuksellisesti. Lisäksi on otettu käyttöön kokonaan uudentyyppinen Loikka-palveluseteli. Tämän avulla Kontiolahdella sijaitsevat yritykset saavat juuri oikeanlaisen asiantuntijapalvelun käyttöönsä esimerkiksi kansainvälistymiseen, markkinoinnin kehittämiseen tai lakineuvontaan.

Kontionloikka-tiimi eli toimitusjohtaja Annu Ahonen, toimistoassistentti Kati Kukkonen ja yritysvalmentaja Jarkko Peiponen ovat käytettävissä kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa. Otathan rohkeasti yhteyttä!

Jarkko Peiponen, yritysvalmentaja, 050 472 4144, jarkko.peiponen@kontiolahti.fi

Kontionloikka Oy:n väki.