Sisältöjulkaisija

angle-left Maakunnallinen tapahtumakalenteri palvelee Pohjois-Karjalan asukkaita, toimijoita ja matkailijoita

Maakunnallinen tapahtumakalenteri palvelee Pohjois-Karjalan asukkaita, toimijoita ja matkailijoita

Kontiolahdella järjestettäviin tapahtumiin voi nykyisin tutustua Pohjois-Karjalan tapahtumakalenterin kautta. Se on kaikkia maakunnan asukkaita, yrityksiä ja muita yhteisöjä palveleva tapahtumien ilmoituspaikka. Samalla se toimii erinomaisena tietolähteenä maakunnan menoista matkailijoille.

Pohjois-Karjalan tapahtumakalenteri on käyttäjille maksuton. Sen tarjoavat kaikki Pohjois-Karjalan kunnat, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, VisitKarelia, Business Joensuu, Keski-Karjalan kehitysyhtiö KETI, Itä-Suomen yliopisto, Karelia-ammattikorkeakoulu ja Riveria.

Maakunnalliseen tapahtumakalenteriin rekisteröityminen ja tapahtumien ilmoittaminen on selkeää ja nopeaa. Tapahtumia voi lisätä esimerkiksi yhdistyksen, yrityksen ja organisaation nimissä. Toimijat voivat jakaa tapahtumakalenterissa julkaisemansa tapahtumat helposti some-kanavissa ja syötteen avulla omilla verkkosivuillaan.

Uuteen tapahtumakalenteriin siirtymisen yhteydessä on luovuttu aiemmin kunnan nettisivuilla olleesta tapahtumakalenterista. Tapahtumia pääsee selaamaan esimerkiksi klikkaamalla etusivulla olevaa Tapahtumat-välilehteä, joka on samalla rivillä uutisten, kuulutusten ja sosiaalisen median päivitysten kanssa. Kuvallinen Tapahtumat-nosto etusivulla johdattaa maakunnalliseen tapahtumakalenteriin.

Tapahtumakalenteriin