Sisältöjulkaisija

angle-left Siun sote: Ikääntyvä pohjoiskarjalainen tai hänen läheisensä, tule mukaan asumisen kehittämiseen!

Siun sote: Ikääntyvä pohjoiskarjalainen tai hänen läheisensä, tule mukaan asumisen kehittämiseen!

Viihtyisän, toimivan ja turvallisen asumisen merkitys korostuu ikääntyessä. Hyvä ja sujuva arki on liki jokaisen toiveissa. Ennakoimalla ikääntymisen mukanaan tuomia toimintakyvyn haasteita, asuminen voi usein jatkua ikäystävällisesti halutulla tavalla joko omassa asunnossa tai hoivan piirissä.

Tiedotteessaan Siun sote pyytää kertomaan, millainen asuminen palvelee parhaiten nyt ja tulevaisuudessa jokapäiväistä elämää ja/tai ikääntyvän läheisen elämää. Ikäystävällisen asumisen kehittämiseen Pohjois-Karjalassa voi vaikuttaa vastaamalla kyselyyn tiedotteen lopussa olevan linkin kautta, sähköpostitse tai perinteistä postia lähettämällä.

Kyselyyn vastataan anonyymisti, eli henkilöllisyys ei tule esille missään vaiheessa. Vastauksia hyödynnetään Ilo asua -ikääntyvien asumisen suunnitelmassa, joka keskittyy ikä- ja muistiystävällisyyden toteutumiseen ja toimivien asumisen ratkaisujen löytämiseen yhteistyön keinoin. Hanke on ympäristöministeriön rahoittama. Lisätietoa hankkeesta on Siun soten verkkosivuilla osoitteessa https://www.siunsote.fi/hankkeet.

Jokainen vastaus on erityisen arvokas, kiitos siitä! Vastausaikaa on 21.8.2022 saakka.

Vastaa kyselyihin alla olevien linkkien kautta:

Kysely ikääntyvälle: Ikääntyvä pohjoiskarjalainen - tule mukaan asumisen kehittämiseen!
Kysely ikääntyvän läheiselle: Ikääntyvän läheinen - tule mukaan asumisen kehittämiseen!

Mikäli haluat vastata sähköpostitse tai perinteisen postin välityksellä, ole yhteydessä projektiasiantuntija Mari Mynttiseen: mari.mynttinen@siunsote.fi, puh. 050 346 2679.